Γιάννης Πετρίδης: ναι υπάρχουν καλά νέα άλμπουμ, αλλά είναι δύσκολο πια να βρουν τον δρόμο τους

Γιάννης Πετρίδης: ναι υπάρχουν καλά νέα άλμπουμ, αλλά είναι δύσκολο πια να βρουν τον δρόμο τους

Ακούγοντας ξανά το άλμπουμ των Shame, Songs Of Praise και άλλα άλμπουμ από ανάλογα συγκροτήματα, αναρωτιέμαι ποιος είναι ο λόγος που αξιόλογοι δίσκοι όπως αυτός, για την εποχή που ζούμε, δεν διεισδύουν στις νεότερες ηλικίες που γι' αυτές έχουν ηχογραφηθεί και είναι ο στόχος τους.

Μου είναι αδιάφορο αν κάποιοι λίγοι, πάνω από τα 40, αναγνωρίζουν άλμπουμ όπως αυτό. Εγώ θα ήθελα να το αγαπήσουν τα παιδιά που είναι σήμερα 18 ετών.

Γιατί μόνο έτσι θα μπορέσει να δημιουργηθεί ένα νέο κίνημα που θα ανανεώσει το ροκ.

Δυστυχώς στις μέρες μας, άλμπουμ σαν κι' αυτό έχουν μικρή απήχηση στο κοινό που απευθύνονται, γιατί οι 3 μεγάλες εταιρείες που ελέγχουν απόλυτα την δισκογραφία δεν τολμούν να δώσουν ιδιαίτερο βάρος σε άλμπουμ όπως αυτό και οι μικρές δεν έχουν την δυνατότητα.

Από την άλλη πλατφόρμες όπως το Spotify υποβαθμίζουν αυτή τη μουσική προωθώντας τους μοδάτους καλλιτέχνες που διαφημίζονται συνεχώς με διάφορους τρόπους στο διαδίκτυο και την τηλεόραση.

Γιάννης Πετρίδης

Αν πιστεύετε στην φιλοσοφία της σελίδας μας ενισχύστε την προσπάθεια μας και θα παίρνετε τακτικά αποκλειστικές πληροφορίες και λίστες.