Αγαπούσε πολύ την μουσική, την έσφιξε στην αγκαλιά του με τόση δύναμη, ώστε την έπνιξε

Αγαπούσε πολύ την μουσική, την έσφιξε στην αγκαλιά του με τόση δύναμη, ώστε την έπνιξε

Υπάρχουν μερικοί επισκέπτες μας που μόνιμα γκρινιάζουν για το ότι ανεβάζουμε θέματα που δεν έχουν σχέση με την μουσική και μας ζητούν επιτακτικά να σταματήσουμε τις αναρτήσεις που δεν έχουν σχέση με την μουσική εκφράζοντας παράλληλα την άποψη ότι υπάρχουν πια χιλιάδες, αν όχι εκατομμύρια site με σχέση με την μουσική υπονοώντας και μερικές φορές γράφοντας ότι δεν μας έχουν ανάγκη.

Κατ' αρχήν εμείς δεν έχουμε αιχμάλωτο κανένα, όποιος θέλει παρακολουθεί και άλλες σελίδες ή μόνο τις άλλες σελίδες.

Ποτέ δεν είπαμε ότι είμαστε οι μοναδικοί ή ότι είμαστε οι καλύτεροι και αν το λέγαμε θα ήταν εντελώς άστοχο. Υπάρχουν πολλοί οι οποίοι είναι καλύτεροι μας σε διάφορους τομείς, αυτό συμβαίνει σε κάθε άνθρωπο που όμως παράλληλα δεν αναιρεί το ότι είναι μοναδικός, όπως κάθε πλάσμα στον πλανήτη που ζούμε.

Να περιοριστούμε λέει στα μουσικά και να μην ζητάμε χρήματα αφού, ειδικά το Facebook είναι δωρεάν.

Είναι κουραστικό να το επαναλαμβάνουμε, αλλά ποτέ δεν υποχρεώσαμε κάποιον να μας βοηθήσει και όποιος το κάνει, είναι εντελώς προαιρετικό.

Όμως πιστεύουμε ότι δεν είναι δίκαιο να προσφέρουμε, αυτό που προσφέρουμε, να στερούμε τον εαυτό μας από τις οικογένειες μας και να βάζουμε και χρήματα από το περιορισμένο πια, όπως συμβαίνει σε όλους εισόδημα μας.

Η απάντηση βέβαια από μερικούς είναι, το κάνετε για χόμπι γιατί να σας δίνουμε χρήματα, ναι στην αρχή το κάναμε για χόμπι, αλλά δεν ήμασταν αφοσιωμένοι τόσο πολύ, από πλευράς χρόνου και εισπράτταμε και μερικά χρήματα από άλλες πηγές, τώρα πια αυτά τελείωσαν.

Είναι κοινό μυστικό, το καταλαβαίνει ο καθένας, ότι η μουσική πια δεν παίζει σημαντικό ρόλο στην ζωή του Έλληνα, βλέπει το Voice, ακούει τα αστεία στο ραδιόφωνα με αρκετά τραγούδια από τα 80's και τέρμα, άντε να δει το Σάββατο και τον Παπαδόπουλο.

Όπως πάει τα παιδιά μας και για άλλους τα εγγόνια τους, δεν θα ξέρουν τι σημαίνει μουσική, πράγμα που δεν συμβαίνει σ' αυτό το βαθμό σε άλλες χώρες, εδώ τα πάντα έχουν μείνω πίσω, δεν παρακολουθούν τις μουσικές εξελίξεις και η πληροφόρηση για το παρελθόν είναι συνήθως εκτός πραγματικότητας και αφορά 10-20 ονόματα που αγάπησε ο κόσμος.

Έχει σημασία να υπάρχει μία σελίδα που να ενημερώνει για τις νέες εξελίξεις και την ιστορία της μουσικής.

Δεν είμαστε βέβαια οι μοναδικοί που προσπαθούμε να ενημερώσουμε μικρούς και μεγάλους, όμως μέχρι τώρα δεν έχουμε προδώσει κανένα και έχουμε προσπαθήσει να κάνουμε γνωστά στον κόσμο πράγματα που πιστεύουμε ότι πρέπει να ξέρει, όσοι μπορούν και πιστεύουν ότι η προσπάθεια μας είναι στη σωστή κατεύθυνση, μας στηρίζουν, για τους υπόλοιπους, δεν είναι ανάγκη να μας κατηγορούν, μπορούν να βλέπουν την σελίδα μας -ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ!!! από τις 4 στις 5 στην οποία βάζουμε μόνο τις μουσικές αναρτήσεις μας, αλλά δυστυχώς αυτοί που γκρινιάζουν και θέλουν αποκλειστικά μουσικές ειδήσεις, βλέπουν τα όλα και όχι τα μουσικά, εκεί κάνουν απλά like χωρίς να ανοίγουν την σελίδα, ενώ τα άλλα σύμφωνα με τα στοιχεία της Google τα διαβάζουν φανατικά, αλλά δεν κάνουν like..

Κώστας Ζουγρής

Αν πιστεύετε στην φιλοσοφία της σελίδας μας ενισχύστε την προσπάθεια μας και θα παίρνετε τακτικά αποκλειστικές πληροφορίες και λίστες.