Mη σκοτώνετε τις αναμνήσεις σας, είναι οι μόνες που μας μένουν στο τέλος της διαδρομής.

Mη σκοτώνετε τις αναμνήσεις σας, είναι οι μόνες που μας μένουν στο τέλος της διαδρομής.

Κανείς δεν ενδιαφέρεται για τα cd

Αυτή είναι η δικαιολογία για όλους αυτούς που δεν συμμετέχουν στον διαγωνισμό μας με διάφορα δώρα.

Αυτή είναι μία δικαιολογία, ο διαγωνισμός ουσιαστικά γίνεται σαν κίνητρο για να στηρίξετε την προσπάθεια που κάνουμε με το site και όλοι σχεδόν αδιαφορούν.

Και ο πιο δύσπιστος έχει αντιληφθεί πια πόσο δίκιο είχα που έλεγα ότι ανάλογες σελίδες θα καταλήξουν να γίνουν συνδρομητικές σε όλο τον πλανήτη και όποιος θέλει θα τις παρακολουθεί, οι υπόλοιποι θα βλέπουν τις ωραίες γυναίκες και άνδρες στα reality που έχουν επικρατήσει πλήρως.

Τα cd λοιπόν έχουν ακόμα πέραση, όπου υπάρχουν, πουλάνε, η Ελλάδα είναι μία ιδιάζουσα περίπτωση όπου τα πάντα είναι δωρεάν, ακόμα και αν σκοτώσεις, μπορεί και να μην το πληρώσεις, ένα καλό δικηγόρο και χρήση του νόμου θέλεις, το τζάμπα βασιλεύει παντού.

Θυμάμαι στην δεκαετία του '80 στους δρόμους της Νέας Υόρκης και του Λος Άντζελες ήταν πεταμένα χιλιάδες βινύλια και κανείς δεν τους έδινε σημασία, τώρα πολλά από αυτά έχουν σημαντική αξία.

Έτσι θα γίνει στο μέλλον και με τα cd. Δεν υπάρχει τίποτα παλιό που να μην παίρνει αξία, αρκεί να έχεις χώρο να το αποθηκεύσεις και υπομονή. Ότι έχουμε πετάξει, το έχουμε μετανιώσει.

Οι παλιές αγάπες δεν γυρίζουν πίσω, αλλά μη σκοτώνεται τις αναμνήσεις σας, είναι οι μόνες που μας μένουν στο τέλος της διαδρομής.

Κώστας Ζουγρής

Αν πιστεύετε στην φιλοσοφία της σελίδας μας ενισχύστε την προσπάθεια μας και θα παίρνετε τακτικά αποκλειστικές πληροφορίες και λίστες.