Οταν προσπαθούμε να αναστήσουμε πτώματα

Οταν προσπαθούμε να αναστήσουμε πτώματα

Από παρέμβαση σας:

Ρε παιδια, δηλαδη ναι οκ καλα ολα αυτα αλλα λεω εγω, και επειδη μιλαω με παραδειγματα θα το κανω και τωρα. Οταν καθε χρονο στην Ελλαδα ερχονται οι ιδιοι και οι ιδιοι, το ονομαζουμε ΒΟΜΒΑ και το εισιτηριο παει στα 60ε για μια μπαντα που εξω τη βλεπεις στα 30, η για μια μπαντα επιεικως απαραδεκτη (βλεπε Metallica το 2010) ναι θα πεθανουν οι συναυλιες.

Οταν προσπαθουμε ν αναστησουμε πτωματα αντι να προωθησουμε νεες ιδεες και ηχους τοτε ναι δεν εχουμε καμια ελπιδα. Η τελευταια φορα που συστηθηκε underground συγκροτημα στο ευρυ κοινο, ηταν οι Down που ηρθαν το 09, ως 4ο ονομα, γαμησαν, ηρθαν το 2013 στην πλατεια νερου, και εκαναν περισσοτερο χαμο ενω ηταν καλυτεροι απ τους Slayer.

Οι Samsara Blues Experiment περυσι εκαναν στην Ελλαδα τη μεγαλυτερη συναυλια τους τιγκαροντας το Fuzz αλλα εμεις πρεπει να δινουμε τους ανοιχτους μας χωρους (και ομορφους) σε ονοματα οπως οι Scorpions. Στη Νεα Σμυρνη (δημος με αρκετα μεγαλο μπατζετ) εχει ενα πανεμορφο αλσος με αμφιθεατρο που χωραει πολυ κοσμο, αλλα αντι να παραχωρηθει μπας κα δουμε κανα ονομα της προκοπης, ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΝΤΑΛΑΡΑ. Εμεις σκοτωνουμε τις συναυλιες, τα ονοματα υπαρχουν, ερχονται και στην Ελλαδα τους φερνουν στα μικροτερα μερη που πηγιανουν σε ολη την περιοδεια (βλεπε Clutch το 2016 που επρεπε να πεθανουμε αυγουστιατικα απ τη ζεστη λες και ολη η χωρα δεν εχει εναν ωραιο μεγαλο χωρο), και δινουμε στο χαρουλη, τον κραουνακη και το Ρουβα να παιζουν ξανα και ξανα σος καλυτερους χωρους. Για φεστιβαλ δε μιλαω καν, απλα πατηστε Los Almiros Fest.

Τελος παραθετω ενα βιντεακι με την εμφανιση των Graveyard (ποιοι ειναι τουτοι, ελληνικα λενε ή μπα?) που εμφανιζονται στη χωρα τους για φιλανθρωπικο σκοπο μπροστα σε καμια 200.000 κοσμο αλλα στην Ελλαδαρα εκει, σε ποντικοτρυπες, μην ακουσει κανας ανθρωπος τιποτα διαφορετικο και δεν πουλησει η επομενη λαιβαρα του μαραβεγια...

George Kioussis