Η σελίδα μας δεν είναι συνδρομητική

Η σελίδα μας δεν είναι συνδρομητική

Όσοι παρακολουθούν τον ξένο τύπο ενδεχομένως να έχουν διαπιστώσει ότι έχει δημιουργηθεί μια νέα κατάσταση με πολλές διαδικτυακές σελίδες γνωστών ΜΜΕ να έχουν καταφύγει στην λύση της συνδρομής για να μπορέσουν να συντηρηθούν οικονομικά.

Άλλοι βασίζονται στην βοήθεια των επισκεπτών τους και προφανώς καταφέρνουν να επιζήσουν

Αυτό έχουμε επιλέξει κι εμείς αφού ζούμε σε μια χώρα όπου υπάρχει στενή συνεργασία μεταξύ συγκεκριμένων κέντρων εξουσίας, κάτι που συνηθίζεται, ας μην κρυβόμαστε σε όλο τον κόσμο.

Εμείς δεν είναι ότι το παίζουμε ανεξάρτητοι και εχθροί του καπιταλισμού, στην σημερινή εποχή που ακόμα και χώρες όπως η Κίνα και η Ρωσία έχουν αλλάξει και ανταγωνίζονται σε πολλά σημεία την Αμερική, θα ήταν κουτό να επικαλεσθούμε κάτι τέτοιο.

Όμως υπάρχει η πραγματικότητα που δείχνει ότι όσο και να ανέβουμε, οι επισκέπτες μας είναι πια αρκετοί, αυτό δεν έχει αντίκτυπο στο να αυξηθεί η παροχή διαφήμισης προς την σελίδα μας.

Δεν σας κρύβω ότι κάθε μέρα τα συναισθήματα μας εναλλάσσονται μεταξύ χαράς και λύπης, χαράς γιατί βλέπουμε την θετική ανταπόκριση που έχουν αυτά που ανεβάζουμε από πλευράς προσέλευσης και λύπης γιατί βλέπουμε ότι η μουσική πια δεν συγκινεί όπως παλιά.

Κάνουμε διαγωνισμούς, δίνουμε δώρα που έχουν ενίοτε κάποια αξία και η ανταπόκριση είναι ελάχιστη. Δεν μπορούμε βέβαια να υποχρεώσουμε κανένα να μας βοηθήσει, αυτό είναι στην διάθεση του καθενός από εσάς, εμείς θα προσπαθήσουμε με κάθε τρόπο να μην καταφύγουμε στην λύση της συνδρομής.

Ξέρουμε ότι λογικά αυτό αν συμβεί, θα μειώσει δραματικά τους επισκέπτες μας, αλλά ακόμα και αυτό συμβεί σε ποσοστό 99,5% θα λύσει τα προβλήματα μας γιατί ελάχιστοι από εσάς, συνήθως αυτοί που βοηθούν είναι οι ίδιοι, μπορούν ή θέλουν να στερηθούν ένα μικρό ποσό κάθε χρόνο για να στηρίξουν την προσπάθεια μας.

Αυτό που θέλουμε είναι να ξέρετε ότι αυτή η σελίδα για να λειτουργήσει έχει τα έξοδα της και θέλει πολύ προσωπική εργασία.

Ξέρω όμως ότι οι επόμενες γενιές θα βρουν κάτι έτοιμο γιατί η μουσική δεν θα πεθάνει ποτέ, όποιο είδος και να είναι στην επικαιρότητα, πάντα θα υπάρχει κάτι που θα συγκινεί μικρούς και μεγάλους.

Κώστας Ζουγρής

Η σελίδα μας δεν είναι προσφορά των μεγάλων ομίλων που συντηρούν τα περισσότερα ΜΜΕ, την στηρίζουν ελάχιστοι από εσάς, αν έχετε την δυνατότητα και πιστεύετε σ'αυτό που κάνουμε ελάτε στην παρέα μας και θα παίρνετε τακτικά αποκλειστικές λίστες και πληροφορίες.

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ GR1401106690000066974208036

EUROBANK GR1002603940000130200197486

ALPHA BANK GR7801401390139002340035656

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ GR71 0171 4350 0064 3501 0085 835