Optimus Alive! Festival στην Πορτογαλια

Optimus Alive! Festival στην Πορτογαλια

Σε όλα τα επίπεδα η χώρα έχει μείνει ακριβώς 50 χρόνια πίσω σε σχέση με την υπόλοιπη Ευρώπη.

Κάποιους βολεύει το να είμαστε στο σκοτάδι ώστε να μην έχουμε λογικά αντανακλαστικά σε ότι συμβαίνει σε σχέση με τον υπόλοιπο κόσμο.

Μέσω των ΜΜΕ μας ελέγχουν απόλυτα και απλά τα δύο κόμματα με εναλλαγή εξουσίας, μοίραζαν την πίτα δίνοντας και κανένα κοκαλάκι στους υπόλοιπους.

Θα αλλάξει κάτι, μάλλον όχι, απλά βλέποντας τις αλλαγές θα αναγκασθούν να δώσουν κάτι περισσότερο στον επόμενο και πιστεύουν ότι θα επιζήσουν.

Οι εφημερίδες τώρα κατάλαβαν ότι η πολιτική των προσφορών, τους έχει καταστρέψει, κατάφεραν βέβαια πρώτα να καταστρέψουν την δισκογραφία που πίστεψε ότι μέσω των προσφορών βρήκε αστήρευτη φλέβα χρυσού.

Στο ποδόσφαιρο ο κόσμος έχει απομακρυνθεί από τα γήπεδα και προφανώς με εντολή τους ο τύπος δεν δημοσιεύει πια τον αριθμό των εισιτηρίων.

Στην μουσική, τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα, επιδοτήσεις στους γνωστούς διαπλεκόμενους οργανισμούς οι οποίοι βέβαια με τα εκατομμύρια που παίρνουν φέρνουν και μεγάλα ονόματα από τον χώρο τους.

Στην μουσική που ακούνε οι νέοι, έχουμε μείνει όμως σε επίπεδο που δεν έχει σχέση με καμία άλλη χώρα στον πλανήτη, δεν έχω στοιχεία, αλλά είμαι σίγουρος ότι ακόμα και στην Ονδούρα θα βλέπουν πιο σημαντικά σύγχρονα ονόματα από εμάς.

Γιατί η γκρίνια?, μετά το φεστιβάλ της Αργεντινής, δείτε ποιοι θα παίξουν τον Ιούλιο στο Optimus Festival στην Πορτογαλία, μια χώρα πιο φτωχή από την Ελλάδα. Το εισιτήριο 60 ευρώ περίπου για 1 μέρα και 120 για τις 3.

Κώστας Ζουγρής

ARCTIC MONKEYS
OFFICIAL
AU REVOIR SIMONE
OFFICIAL
BASTILLE
OFFICIAL
BURAKA SOM SISTEMA
OFFICIAL
CARIBOU
OFFICIAL
CASS MCCOMBS [NEW]
OFFICIAL
CHET FAKER
OFFICIAL
CHROMEO
OFFICIAL
DAUGHTER
OFFICIAL
ELBOW [NEW]
OFFICIAL
FOSTER THE PEOPLE [NEW]
OFFICIAL
IMAGINE DRAGONS
OFFICIAL
INTERPOL
OFFICIAL
MGMT
OFFICIAL
PARQUET COURTS [NEW]
OFFICIAL
POLIÇA
OFFICIAL
SBTRKT [NEW]
OFFICIAL
TEMPLES
OFFICIAL
THE 1975
OFFICIAL
THE BLACK KEYS
OFFICIAL
THE LUMINEERS
OFFICIAL
THE WAR ON DRUGS [NEW]
OFFICIAL
UNKNOWN MORTAL ORCHESTRA [
Θα προστεθουν κι αλλα ονοματα