Ο φρέσκος αέρας και η μουσική ναφθαλίνη

Ο φρέσκος αέρας και η  μουσική ναφθαλίνη

Από τον Κώστα Ζουγρή

Μεγαλώσαμε ακούγοντας θαυμάσια πράγματα που έγραψαν την ιστορία της μουσικής και 'νίκησαν' τον χρόνο περνώντας σε μεγάλο βαθμό στις νεότερες γενιές.

Ποτέ όμως δεν πάψαμε να παρακολουθούμε τις εξελίξεις και να προτείνουμε σε όσους μας ακολουθούν στα διάφορα μέσα αυτά που πιστεύουμε ότι πρέπει να ξέρουν.

Δεν τίθεται θέμα αν η κάθε χρονιά είναι καλύτερη από την προηγούμενη, σίγουρα όμως πάντα το καινούργιο θα έχει την φρεσκάδα που του δίνουν τα νέα παιδιά που δημιουργούν την δικιά τους μουσική.

Μακριά από εμάς η προσκόληση στο παρελθόν, κάθε μέρα φέρνει καινούργια πράγματα στην μουσική και προσπαθούμε να τα εντοπίσουμε και να σας τα παρουσιάσουμε.

Μου λέει τις τελευταίες μέρες ο Γιάννης, γράψε για τον Drake, την Florence που το άλμπουμ της είναι λιτό μεν αλλά μας παρουσιάζει ένα δικό της προσωπικό κόσμο χωρίς απαραίτητα να έχει τα τραγούδια που θα γίνουν μεγαλες επιτυχίες.

Η νέα μουσική έχει σημαντική παρουσία στις σελίδες μας, όπως και τα καλά, αξιόλογα τραγούδια από το παρελθόν.

Η ιστορία όμως δεν ξεγράφετε και κάθε νέο τραγούδι που ακούμε συνήθως παραπέμπει στο παρελθόν, ειδικά για μας που έχουμε τόσα ακούσματα στην ζωή μας.

Αρχίζει μία ακόμα δύσκολη εβδομάδα για όλους μας και όσο περναέι ο καιρός φοβάμαι ότι θα γίνετε και δυσκολότερη γιατί αυτό που θα μπορούσε να βελτιώσει την καθημερινότητα του 'Ελληνα δεν είναι οι εκλογές, αλλά η συννενόση μεταξύ μας, κα΄τι που δεν υπάρχει και δεν δείχνει ότι θα υπάρξει σύντομα.

Στηρίξτε την προσπάθεια μας, αν βέβαια το επιθυμείτε, έχετε την δυνατότητα και πιστεύετε ότι αυτό που κάνουμε αξίζει τον κόπο.

Έχει πικρή γεύση η κάθε μέρα μας με σχεδόν 4,5 εκατομμύρια μοναδικούς επισκέπτες και στήριξη μόνο από 30 άτομα κάθε μήνα, από τους οποίους οι 10 μπορεί και να είναι εκτός Ελλάδας.

Καλή εβδομάδα και επιτέλους καλό καλοκαίρι, ο Ιούλιος θα είναι αυτό που περιμένουν όσοι ξέρουν να τον απολαύσουν.