Νεκροταφεία τα ραδιόφωνα στην Ελλάδα

Νεκροταφεία τα ραδιόφωνα στην Ελλάδα

Έχετε σκεφτεί για ποιο λόγο θα μπορούσε να ακούσει ραδιόφωνο ένας νέος της εποχής μας στην Ελλάδα;

Κατ' αρχήν θα πρέπει να πω ότι κατά την γνώμη μου ελάχιστα παιδιά ακούνε ραδιόφωνο σήμερα και καλά κάνουν γιατί όλα τα ραδιόφωνα στην Ελλάδα είναι εκτός εποχής και δεν μπορούν εδώ και χρόνια να αφουγκρασθούν το τι θέλει να ακούσει η κάθε ηλικία.

Καμία επαφή με τη διεθνή πραγματικότητα, πεισματική άρνηση να συνειδητοποιήσουν ότι τα πάντα έχουν αλλάξει και το κοινό στόχος, παραμένουν οι 50αρηδες όταν κυκλοφορούν με το αυτοκίνητο τους.

Ελάχιστοι ιδιοκτήτες ελέγχουν από αρκετούς σταθμούς, κρυφά, με διάφορους νόμιμους τρόπους, ή φανερά και επιβάλλουν την γραμμή τους.

Τι θα μπορούσε να τα αλλάξει αυτά, δυστυχώς τίποτα που να είναι εύκολο να γίνει, απλά το κοινό θα μεταφέρετε όλο και πιο μαζικά προς το διαδικτυακό ραδιόφωνο που προσφέρει άπειρες επιλογές σε σύγκριση με το αναλογικό.

Το ίδιο συμβαίνει και με τον έντυπο τύπο που αρνείται να προσαρμοσθεί να προχωρήσει σε ανεξαρτησία ύλης, θα μου πεις αφού συντηρούνται από το σύστημα, ποιος θα τους διασώσει αν το εγκαταλείψουν, αυτό είναι ένα λογικό ερώτημα.

Κώστας Ζουγρής