Το Franzesca Bistro ήρθε για όσους ξέρουν να τρώνε!

Το Franzesca Bistro ήρθε για όσους ξέρουν να τρώνε!

Ο Chef Χάρης Αντωνόπουλος, με εμπειρία από τις κουζίνες διαφόρων χωρών και εστιατορίων δημιούργησε τον δικό του χώρο εστίασης στην πολυσύχναστη γειτονιά της Αγία Παρασκευής.

Το Franzesca Bistro το οποίο δεν έχει κλείσει ακόμα τα πρώτα του γενέθλια, προσφέρει comfort food σε μορφή tapas. Το μενού είναι απόσταγμα της μαγειρικής του εμπειρίας, συνδυάζοντας οικείες γεύσεις από την ελληνική γαστρονομική παράδοση με πινελιές από διεθνείς επιρροές, όπως της Ασίας, της Μεσογείου και νότες από την Λατινική Αμερική. Τα υλικά επιλέγονται με βάση την εποχικότητά τους και δίνεται έμφαση στα Ελληνικά τοπικά προϊόντα.

 DSC3146 FR01

Ένα μενού που ανοίγει την όρεξη για κάθε γούστο αφού προσφέρει από δροσερό Ceviche με γάλα καρύδας, χειροποίητα Bao Buns με γαρίδα ή πάπια, τραγανό μπακαλιάρο κροκέτα με τσορίθο μέχρι μαντί γεμισμένο με αρνίσιο κιμά και ταμάρινδο. Καθημερινά ετοιμάζονται και special πιάτα όπως σπαράγγια με ποσέ αυγό και Σύγκλινο Μάνης και ψητό συκώτι με Ιαπωνέζικη αγγουροσαλάτα.

 DSC3392 FR01

To Franzesca Bistro ανοίγει από το μεσημέρι για light lunch με χειροποίητα sandwiches και bagels και μετά τις 6μμ σερβίρει το dinner menu. Συνιστώνται κρατήσεις

Πληροφορίες-Κρατήσεις:

Τηλ: 211 4103598

Αγίου Ιωάννου 63 - Αγία Παρασκευή 15342.

www.franzescabistro.gr