Αγαπάω την Ελλάδα, αλλά όχι το κράτος της

Αγαπάω την Ελλάδα, αλλά όχι το κράτος της

Πραγματικά δεν ξέρω αν πρέπει να αισθάνομαι υπερήφανος που είμαι ο μοναδικός Έλληνας με στην ουσία περισσότερα από 25.000 ένσημα και ο νόμος Κατρούγκαλου θα με στείλει οριστικά στην επαιτεία, αν καταφέρω βέβαια να επιζήσω μέχρι να εφαρμοστεί.

Δουλεύω από 13 ετών παιδί και έχω 14.800 ένσημα + 35 χρόνια στην ΕΡΤ που πλήρωνα σαν ηλίθιος και δεν τα αναγνωρίζουν γιατί αναγνωρίζουν μόνο μέχρι 500 τον χρόνο, βγάλτε τα συμπεράσματα σας.

Ο νόμος Κατρούγκαλου στην ουσία είναι μία μπούρδα στην κυριολεξία για να πετσοκόψει τις συντάξεις αφού καμία κυβέρνηση δεν θέλει να μπει στην διαδικασία να μειώσει τις συντάξεις αυτών που συνταξιοδοτήθηκαν σε ηλικία 45-50 ετών από όλες τις κυβερνήσεις και ειδικά από την συνεργασία ΝΔ-ΠΑΣΟΚ που μας έκανε χάρη στέλνοντας στην σύνταξη σε ηλικία κάτω από 53 ετών, αυτούς που νόμιζε και ίσως τους ψήφιζαν.

Το κράτος έχει ένα τρόπο να κοροϊδεύει τους πολίτες του, οι υποχρεώσεις της ΕΡΤ πχ ανήκουν στην προηγούμενη ΕΡΤ που υπήρχε πριν κλείσει και τώρα έχουν μεταφερθεί στο Υπουργείο Οικονομικών.

Η περιουσία της όμως μεταφέρθηκε στην νέα ΕΡΤ. Ένα κράτος που χωρίζει τους πολίτες του σε κατηγορίες, γι' αυτό και δεν ντρέπομαι να πω ότι δεν το αγαπάω.

Ένα κράτος που σε τιμωρεί επειδή δεν είσαι μέλος σε κανένα κόμμα, ένα κράτος που σε τιμωρεί επειδή έκανες 4 παιδιά, ένα κράτος που σε τιμωρεί επειδή δεν έγινε επιχειρηματίας, να χρωστάς εκατομμύρια και να απολαμβάνεις της εύνοιας των ΜΜΕ που ποτέ δεν έγραψαν, ναι αυτός μάλλον εκμεταλλεύεται το κράτος και κερδίζει εις βάρος των υπολοίπων.

Χαρίζει εκατομμύρια από τις υποχρεώσεις των διάφορων επιχειρηματιών για να γλυτώσει μερικές εκατοντάδες εργάτες και υπάλληλους και φορολογεί άγρια εκατομμύρια πολίτες για να έλθει σε ισορροπία.

Κώστας Ζουγρής