Τι στεναχωρεί τον Κώστα Ζουγρή

Running Wild-Tricky feat. Mina Rose

Από τον Κώστα Ζουγρή

Όλοι οι άνθρωποι έχουμε τα πάνω μας και τα κάτω μας και στιγμές που πιστεύοντας ότι κάναμε κάτι σωστό, αισθανόμαστε χαρούμενοι, ή λυπημένοι αν συμβαίνει το αντίθετο.

Δεν ξέρω για σας, αλλά εγώ πιστεύω και σας θεωρώ σαν μέλη της οικογενείας μου, όσο τολμηρό και να φαίνεται αυτό, το ίδιο αισθανόμουνα από την πρώτη μέρα της εκπομπής και σε κάποιο βαθμό αισθάνομαι και για όλους τους ανθρώπους.

Ο Πετρίδης έχει όλους εσάς κομμάτι της ζωής του και είστε πραγματικά η ζωή του αφού σε εσάς έχει αφιερώσει τις περισσότερες σκέψεις του.

Όμως όπως συμβαίνει και σε όλες τις οικογένειες φαντάζομαι, υπάρχουν μικρές στιγμές που δίκαια ή άδικα, στεναχωρούν κάποια από τα μέλη της.

Σχεδόν σε ότι έχει εμφανισθεί στην μουσική από το 1975 ήμασταν πάντα οι πρώτοι που το παρουσιάσαμε, μπορεί στην συνέχεια να ακολούθησαν τις ιδέες μας άλλοι και να τις προώθησαν περισσότερο, όμως δύσκολα θα μπορούσε να ισχυρισθεί κάποιος ' εγώ σας παρουσίασα πρώτος αυτό ή το άλλο' και να αναφέρεται βέβαια σε κάτι σημαντικό.

Η πίκρα μου έχει μόνιμη αιτία τις κατηγορίες από μερικούς από εσάς, αλλά και μέλη της οικογενείας μου και τον Γιάννη ότι ζητιανεύω βοήθεια.

Πιστεύω ότι υπάρχει διαφορετική αντίληψη για το τι είναι ζητιανιά και δεν μου παρουσιάζει κανείς κάποια εναλλακτική πρόταση.

Σ'αυτούς ήλθε να προστεθεί χθες και ο Θωμάς που έγραψε ' έπρεπε από την αρχή να βάλετε συνδρομή' και προφανώς τον ενοχλεί και ίσως αισθάνεται ενοχές που πιστεύει ότι δεν είναι σωστό που ζητάμε ενίσχυση'.

Προφανώς θεωρεί, όπως ίσως και άλλοι αυτονόητο το να στερεί κάποιος πόρους από την οικογένεια του για να κάνει το χόμπυ του.

Ποιος από όλους αυτούς πίστευε ότι θα φτάναμε σήμερα να έχουμε 4.186.227 μοναδικούς επισκέπτες, ποιος θέλει να υστερηθεί αυτά τα λίγα που έχει για να βοηθήσει οικονομικά την λειτουργία της σελίδας;

Ποτέ δεν ζητήσαμε 'σώνει και καλά' να βοηθήσετε, όποιος θέλει και μπορεί το κάνει, όποιος δεν θέλει είναι δικαίωμα του, όμως δεν μπορει να μας υποχρεώσει να μην ζητάμε βοήθεια αφού είναι απαραίτητη για την λειτουργία μας και όλοι το παραδέχονται.

Βέβαια εκτός από αυτούς, υπάρχουν αρκετοί που αντιλαμβάνονται τις ανάγκες μας και μας ενισχύουν όσο μπορούν και τους ευχαριστούμε.

Τα 6 βιβλία μας που είναι διαθέσιμα σε ηλεκτρονική μορφή χρειάσθηκαν πολύ χρόνο για να γραφτούν και περιέχουν όλη μας την αγάπη για την μουσική.

Σίγουρα θα είναι μία πρόταση που μπορεί να βρει ενδιαφέρον στο μέλλον από τους νεότερους, θα μπορούσαν να αξιοποιηθούν και από την πολιτεία η οποία όμως αδιαφορεί για τον πολιτισμό σε μια χώρα που έδωσε τα φώτα της σε όλη την ανθρωπότητα.

Έχουμε δώσει σαν δώρα αρκετά βινύλια και cd με μικρή όμως συμμετοχή σας, προφανώς πρέεπι να το πάρουμε απόφαση ότι η μουσική στην Ελλάδα, πέθανε.

Κάντε ότι νομίζετε, αλλά πιστεύω ότι δεν είναι σωστό να μου γράφει πχ κάποιος, 'υποστηρίζετε τον Kendrick Lamar και ζητάτε και βοήθεια'

Ο διαγωνισμός αυτής της εβδομάδας

https://www.apotis4stis5.com/news-f/30804-slowhand-eric-clapton-1977