Οι 100 πιο επιδραστικοί άνθρωποι στον κόσμο από το περιοδικό TIME

Οι 100 πιο επιδραστικοί άνθρωποι στον κόσμο από το περιοδικό TIME

Το Time έδωσε στη δημοσιότητα τη λίστα με τους 100 πιο επιδραστικούς ανθρώπους του κόσμου και σύμφωνα με τον αρχισυντάκτη του περιοδικού είναι «η νεαρότερη λίστα που έφτιαξαν ποτέ», περιλαμβάνοντας επίσης αριθμό ρεκόρ γυναικών.

«Οι 45 από τους 100 είναι ηλικίας κάτω των 40 ετών. Έχουμε επίσης την 14χρονη Millie Bobby Brown, το νεαρότερο άτομο όχι μόνο στη φετινή λίστα αλλά και που περιλαμβάνεται ποτέ στο TIME 100. Νομίζω πως αυτό αντικατοπτρίζει τον μεταβαλλόμενο τρόπο που ασκείται η επιρροή στην κουλτούρα μας. Δεν γνωρίζει πλέον ταχυδρομικό κώδικα ή ηλικία», λέει ο Edward Felsenthal.

Το μεγαλύτερο σε ηλικία άτομο της λίστας είναι η 79χρονη Maxine Waters, μέλος της Βουλής των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ.

Η λίστα των 100 πιο επιδραστικών ανθρώπων περιλαμβάνει επίσης παγκόσμιους ηγέτες, ανάμεσά τους ο Ντόναλντ Τραμπ και ο Κιμ Γιονγκ Ουν, δημοσιογράφους, όπως οι Jodi Kantor, Megan Twohey και Ronan Farrow, που αποκάλυψαν το σκάνδαλο σεξουαλικής παρενόχλησης εναντίον του Χάρβεϊ Γουάινστιν.

Με αφορμή την λίστα, το Time κυκλοφορεί με έξι διαφορετικά εξώφυλλα στα οποία πρωταγωνιστούν η ηθοποιός Nicole Kidman, η τραγουδίστρια Jennifer Lopez, η κωμικός Tiffany Haddish, ο CEO της Microsoft Satya Nadella, ο πρωταθλητής του τένις Roger Federer και η Tarana Burke, ιδρύτρια του κινήματος «Me Too».

Προβολή εικόνας στο Twitter
Προβολή εικόνας στο Twitter

@TIME

Δείτε περισσότερα εδώ >> https://time.com/collection/most-influential-people-2018