Φερέλπιδες της rock τους οποίους υπολογίζαμε ξεφούσκωσαν

Φερέλπιδες της rock τους οποίους υπολογίζαμε ξεφούσκωσαν

Λέγομαι Χρήστος Γκούβελος, μόνιμος κάτοικος Πατρών και ηλικίας 36 ετών. Πως να μη μπουν στα πρώτα της Αμερικής Byrne και Judas Priest, όταν από το 2005 έχουν βαρεθεί να αγοράζουμε ντεμπούτα νέων συγκροτημάτων που κατόπιν κυκλοφορούν απαράδεκτους δίσκους?

Φερέλπιδες της rock στους οποίους υπολογίζαμε ξεφούσκωσαν όχι επειδή δεν είχαν στήριξη από τη δισκογραφική τους ή τα ΜΜΕ, αλλά επειδή ήταν ανίκανοι για να κυκλοφορήσουν 2ο ή 3ο αξιοπρεπές album.

Από τον κανόνα αυτό εξαιρούνται ελάχιστοι, με φωτεινότερο παράδειγμα τους Arctic Monkeys.

Από την άλλη, δεν έχουμε την απαίτηση να σώσουν το rock συγκροτηματάκια που αναπαράγουν εύσχημα τα 80s αλλά στερούνται νεύρου όπως οι Vampire Weekend.

Όσο για την προώθηση νέων rock συγκροτημάτων από τις δισκογραφικές, πιθανότατα τα στελέχη τους πλέον δεν έχουν τη διάθεση να κάνουν 100 συμβόλαια για να αποδώσουν 1-5, το θεωρούν bad investment καθώς είτε επέλεξαν είτε απλά συνέβη να είναι σήμερα το rock εκτός μόδας.

Προσωπικά, περιμένω με ανυπομονησία τα νέα albums των Smashing Pumpkins και Pearl Jam, γιατί οι παλιές αγάπες δεν ξεχνιούνται.

Συνεχίζω να σας ακούω με αγάπη σαν να μην πέρασε μια μέρα από το 1996 και σας στηρίζω όσο μπορώ με δωρεές, αν και αυτή την περίοδο άνεργος. Καλή συνέχεια!