Τα 'σαβουράηβορ' και τα άλλα τηλεοπτικά 'διαμάντια' είναι εφήμερα, η μουσική μένει

Τα 'σαβουράηβορ' και τα άλλα τηλεοπτικά 'διαμάντια' είναι εφήμερα, η μουσική μένει

Η άνοδο που δείχνουν να έχουν τα 2 τελευταία χρόνια οι τηλεοπτικές εκπομπές με την συμμετοχή κοινού ήδη άρχισαν να δείχνουν κόπωση και τα ποσοστά θα μειωθούν στους επόμενους μήνες, κάτι που ήδη φαίνεται στο δημοφιλέστερο που τα νούμερα τηλεθέασης δεν έχουν σχέση με αυτά που σημείωνε πέρυσι.

Ο κόσμος ζει την καθημερινότητα σε ρυθμούς τηλεοπτικούς, έτσι το ποδόσφαιρο, η πολιτική επικαιρότητα με τις εκλογές να πλησιάζουν χρονικά, το θέμα των Σκοπίων, η διεθνής επικαιρότητα και η συνεχιζόμενη κρίση θα συνεχίσουν να κερδίζουν έδαφος έναντι των 'ανάλαφρων' τηλεοπτικών προγραμμάτων.

Αντίθετα η μουσική παρά τις κατά καιρούς επιφυλάξεις, θα συνεχίζει να παίζει τον ρόλο της στην ζωή μικρών και μεγάλων σε ηλικία.

Εμείς παρακολουθούμε την επικαιρότητα, αλλά η μουσική πάντα έχει τον κυρίαρχο λόγο στις αναρτήσεις μας, με την διαφορά του ότι δεν ανεβαίνουν όλες στο Facebook.

Παρακολουθείτε τακτικά τις σελίδες μας για να ενημερώνεστε.

Κώστας Ζουγρής

Ο νέος μας διαγωνισμός μέχρι την Δευτέρα 7/1 έχει σαν δώρο ένα κουτί με 8 cd με τα κονσέρτα για πιάνο του Mozart. Στην κλήρωση συμμετέχουν όσοι κάνουν δωρεά οποιοδήποτε ποσό στην σελίδα μας, τα έσοδα από τους διαγωνισμούς καλύπτουν τα πάγια έξοδα για την λειτουργία της σελίδας.

Mozart*, Camerata Academica Des Salzburger Mozarteums*, Géza Anda ‎– The Piano Concertos