Δεν ακούω μουσική, δεν μ'αρέσει το σινεμά, δεν διαβάζω βιβλία, γενικά δεν μ'αρέσει η σελίδα σας, γιατί να σας βοηθήσω;

Δεν ακούω μουσική, δεν μ'αρέσει το σινεμά, δεν διαβάζω βιβλία, γενικά δεν μ'αρέσει η σελίδα σας, γιατί να σας βοηθήσω;

Δεν χρειάζεται να μας εξηγήσεις το γιατί, έδωσες μόνος/η σου την απάντηση και έχεις και πολλούς συμμάχους, σχεδόν όλες τις εταιρείες που έχουν σχέση με την διαφήμιση, όλες τις μεγάλες εταιρείες και ομίλους και πάνω απ' όλα το 99,9% αυτών που μας ακολουθούν,

Όλους αυτούς δεν τους ενδιαφέρει ο τρόπος με τον οποίο συντηρούμε την σελίδα μας, άλλωστε το διαδίκτυο είναι ελεύθερο.

Από το 2011 τα έσοδα από συναυλίες για ονόματα όπως οι Ed Sheeran, Rolling Stones, U2 και ανάλογους πολύ γνωστούς καλλιτέχνες (οι οποίοι κυνικά αποκαλύπτουν, αφού δεν έχουμε πια έσοδα από πωλήσεις δίσκων, τι να κάνουμε;) έχουν βελτιωθεί περίπου 33%, το ίδιο συμβαίνει και με τους μεγάλους ομίλους που έχουν τηλεοράσεις, εφημερίδες, ραδιόφωνα και sites, εμείς απλά έχουμε εσάς και την τρέλα μας γι' αυτό που κάνουμε.

Οι 'μικροί' απλά 'πεθαίνουν' και εξαφανίζονται, γι' αυτό και η κυριαρχία των blockbusters στο σινεμά, των 5-6 δίσκων στην μουσική και των 5-6 εταιριών στα ΜΜΕ.

Θα πρέπει να ξέρεις ότι η σελίδα μας δεν μπορεί να συντηρηθεί μόνο από την επισκεψημότητα ή τα like. Ο μεγάλος αριθμός επισκεπτών απαιτεί μεγαλύτερη οικονομική υποστήριξη και τα ελάχιστα έσοδα μας δεν φτάνουν.

Κώστας Ζουγρής

Νέος διαγωνισμός μέχρι την Δευτέρα του Πάσχα με δώρο 3 cd, η νέα συλλογή των Rolling Stones, Honk, 2 διπλά και 1 τριπλό με bonus το live cd. Συμμετέχουν όσοι κάνουν οποιαδήποτε δωρεά.

Η σελίδα μας δεν είναι προσφορά των μεγάλων ομίλων που συντηρούν τα περισσότερα ΜΜΕ, την στηρίζουν ελάχιστοι από εσάς, αν έχετε την δυνατότητα και πιστεύετε σ'αυτό που κάνουμε ελάτε στην παρέα μας και θα παίρνετε τακτικά αποκλειστικές λίστες και πληροφορίες.