They Don’t Care About Us

They Don’t Care About Us

Μια νέα χρονιά γεμάτη ...απαισιοδοξία για το μέλλον της σελίδας μας αφού συνεχίζουν να την αγνοούν αυτοί που θα μπορούσαν να την βοηθήσουν.

Δεν είναι βέβαια κάτι πρωτόγνωρο, ξέρουμε ότι οι μεγάλες εταιρείες εξαντλούν την βοήθεια τους σε πολλές δραστηριότητες από τις οποίες μπορούν να αποκομίσουν κάποιο όφελος σε διάφορα επίπεδα, εμείς το μόνο που μπορούμε να προσφέρουμε είναι βασικά μουσική ενημέρωση που στο μεγαλύτερο ποσοστό της όμως δεν καλύπτει προφανώς τους στόχους τους, αφού δείχνουν να μην τους ενδιαφέρει τίποτα άλλο παρά η εφήμερη διασκέδαση που προκαλούν οι ...ανάλαφρες τηλεοπτικές εκπομπές που εκπαιδεύουν κατάλληλα το νεανικό κοινό.

Βέβαια δεν θα μπορούσαν να πω ότι συμβαίνει κάτι ιδιαίτερα διαφορετικό με το κοινό μας. Αν εξαιρέσουμε μερικές δεκάδες που ενδιαφέρονται, υπάρχουν μερικοί που ενοχλούνται με την γκρίνια μας που τους χαλάει μάλλον την θαλπωρή που προσφέρουν οι σελίδες κοινωνικής δικτύωσης.

Μην γράφεις εναντίον των εταιρειών μπαμπά μου λένε τα παιδιά μου, θα θυμώσουν και δεν θα μας βάλλουν ποτέ, ναι αλλά αν εξαιρέσουμε 4-5 εταιρείες οι υπόλοιποι μας αγνοούν εδώ και μερικά χρόνια και δεν πρόκειται να δούμε διαφήμιση ακόμα και αν μας ακολουθήσει όλη η Ελλάδα αφού δεν ανήκουμε σε καμία παρέα.

Εδώ κατά καιρούς έγιναν υπουργοί πολιτισμοί άνθρωποι που ξέρουμε ότι αγαπούσαν την μουσική, τους κατάπιε όμως το σύστημα.

Τέλος πάντων, ας είμαστε αισιόδοξοι, τουλάχιστον ο ουρανός μας είναι ελεύθερος.

Καλή Χρονιά

Κώστας Ζουγρής

ΥΓ το τραγούδι του Michael Jackson όταν κυκλοφόρησε δεν παίχτηκε καθόλου στο Αμερικάνικο ραδιόφωνο και πήγε μέχρι το Νο 30