Μη γράφετε για πράγματα που μας δυσαρεστούν

Μη γράφετε για πράγματα που μας δυσαρεστούν

Όλοι οι άνθρωποι φαντάζομαι θέλουν να διαβάζουν και να βλέπουν ευχάριστα πράγματα, πολλές φορές μάλιστα ένα εις βάρος μας σχόλιο μπορεί να μας εξαγριώσει, ανάλογα το πόσο ευέξαπτοι είμαστε και να μας οδηγήσει σε καταστάσεις για τις οποίες αργότερα μετανιώνουμε.

Ειλικρινά κάθε μέρα, όλοι εμείς που επιλέγουμε αυτά που βλέπετε προσπαθούμε να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Το αν το κάνουμε σωστά ή όχι είναι στην δική σας κρίση, εσείς αποφασίζετε αν σας ενδιαφέρουν αυτά που διαβάζετε και στο τέλος τέλος αν λένε αλήθειες ή προσπαθούν να χαϊδέψουν αυτιά.

Ξέρω πολύ καλά ότι έχω αρκετά ελαττώματα, μεγαλώνω και πολλά άλλα, όμως ότι γράφω, εκείνη την συγκεκριμένη στιγμή, το πιστεύω. Μπορεί στην πορεία να αλλάξω γνώμη, αλλά αυτό δεν είναι κάτι που συμβαίνει μόνο σε εμένα.

Μερικές φορές έχουμε διαφωνίες και στα μουσικά, αλλά αυτές ξεπερνιούνται πιστεύω, ακόμα και στις περιπτώσεις όπου σε διάφορες λίστες, οι θέσεις ή οι καλλιτέχνες δεν συμφωνούν με αυτά που θα ήθελαν μερικοί από εσάς που αδυνατούν να συνειδητοποιήσουν, ότι συνήθως μιλάμε για λίστες με 10 τραγούδια ή ονόματα που δεν είναι 11, 15,30, είναι 10 και δεν υπάρχει άνθρωπος που να τις δημιουργήσει και να συμφωνούν όλοι.

Εκεί που προκύπτουν ενίοτε γκρίνιες είναι στα πολιτικά και αθλητικά. Ότι και να γράψω, μοιραία όπως είναι λογικό, κάποιοι θα έχουν αντίθετη γνώμη, είναι αδύνατο να συμφωνούμε όλοι για όλα.

Η συνηθισμένη καραμέλα αφορά συχνά τα ζώδια τα οποία μερικοί χρεώνουν στον Πετρίδη, αν είναι δυνατόν, τι στιγμή που σχεδόν σε όλα αναφέρουμε την πηγή και βέβαια δεν τα υπογράφει ο Γιάννης.

Τα ζώδια που γράφουμε είναι γενικότητες για τις οποίες όλοι συμφωνούν, χθες μίλαγα με τρεις νεαρές γυναίκες που είναι αντίθετες στα ζώδια, αλλά τις γενικότητες, τις παραδέχονται.

Αντί λοιπόν να γράφετε 'γιατί Γιάννη' επειδή το βλέπετε στο Facebook του Γιάννη που αναδημοσιεύει ότι γράφουμε στο site, θα ήθελα ειλικρινά κάποιος να γράψει, Ζουγρή οι Παρθένοι δεν είναι γκρινιάρηδες (αυτός είμαι εγώ), οι Καρκίνοι δεν είναι κολτσίδες σε όσους αγαπούν και σπιτόγατοι (αυτοί είναι η γυναίκα μου και ο Γιάννης) κοκ

Στα πολιτικά, για όποιον και να γράψουμε, θα έχουμε αντιρρήσεις από τους υπόλοιπους και είναι μερικοί που δεν γουστάρουν να τους κριτικάρεις την παράταξη τους, όπως οι Ολυμπιακοί, αφορμή γι'αυτό το σημείωμα είναι οι αντιδράσεις μερικών για τα σχόλια στον χθεσινό αγώνα.

Εντάξει κι εμείς έχουμε υπολείμματα από την αγάπη μας για τον Παναθηναϊκό, που είναι όπως όλες οι ομάδες μία επιχείρηση, όμως δεν μπορούμε να μην δούμε ότι είναι πεθαμένος εδώ και χρόνια, πριν παραδώσει η γνωστή οικογένεια είχαμε σαν παρηγοριά την Ευρώπη και δικαιολογία την παράγκα. Χωρίς λεφτά όμως και χωρίς βούληση προσαρμογής στην Ελληνική πραγματικότητα, το πράγμα δεν κυλάει.

Ο Ολυμπιακός έχει αντλήσει τεράστια ποσά από Champions League και μεταγραφές, δεν είναι μία μικρή ομάδα, η χθεσινή παρουσία της στην Βαρκελώνη αποσκοπούσε στο να δεχτεί όσο γίνετε λιγότερα γκολ από μία ομάδα με 10 παίκτες, αν αυτό ευχαριστεί τους οπαδούς της ομάδας, τότε για άλλη μία φορά συγγνώμη.

Ο Βαλβέρδε μετά την αποβολή άλλαξε και ενίσχυσε την άμυνα του, όμως ο Ολυμπιακός είναι ζήτημα αν έκανε μία φάση.

Κάντε την κριτική σας, γράψτε τις αντιρρήσεις σας, αλλά το αν θα αποχωρήσετε από το FB είναι επιλογή σας. Αυτοί που γράφουν Πολύ καλά στάθηκε ο Ολυμπιακός στην Βαρκελώνη, ξέρουν την δουλειά τους' δεν διώχνεις την καλύτερη πελατεία.

Κώστας Ζουγρής