10 φόβοι των αντρών που ποτέ δεν αποκαλύπτουν

10 φόβοι των αντρών που ποτέ δεν αποκαλύπτουν

1.Πως μοιάζει το σώμα τους

Από πολύ μικρή ηλικία οι γυναίκες συνηθίζουν στην ιδέα ότι το σώμα τους πρέπει να είναι ιδανικό. Πιστεύουν ότι πρέπει να γυμνάζονται συνέχεια και να κάνουν διατροφή. Για τους άντρες δεν υπάρχουν τέτοια στερεότυπα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπαίνουν και εκείνοι στην διαδικασία της σύγκρισης ή ότι δεν ανησυχούν για το σώμα τους. Ο χειρότερος φόβος τους είναι ότι κάποιος θα σχολιάσει την μπυροκοιλιά τους.

2. Χρήματα

Τα χρήματα είναι ένας από τους μεγαλύτερους φόβους των αντρών. Οι άντρες ανησυχούν πάρα πολύ για τα χρήματα, γιατί πιστεύουν ότι χωρίς αυτά δεν μπορούν καν να έχουν κοπέλα. Ωστόσο, οι γυναίκες νοιάζονται πολύ περισσότερο για την φροντίδα και την περιποίηση.

3. Ύψος

Πως να μην ανησυχεί ένας άντρας, όταν ένα από τα κυριότερα χαρακτηριστικά του «ιδανικού άντρα» είναι το ύψος; Αν οι γυναίκες έδιναν λιγότερη σημασία στο ύψος, οι άντρες που δεν είναι τόσο ψηλοί θα είχαν περισσότερες πιθανότητες. Το μόνο μέγεθος που μετράει είναι αυτό της καρδιάς.

4. Οι άλλοι άντρες μπορεί να αποτελούν απειλή

Η ζήλια των αντρών συνήθως δεν είναι τόσο εμφανής όσο των γυναικών, αλλά πληγώνει το ίδιο την αυτο-εκτίμησή τους. Μπορεί εσείς να νομίζετε ότι ο σύντροφός σας δεν ζηλεύει τον συνάδελφό σας με το καταπληκτικό χιούμορ, αλλά ζηλεύει και συγκρίνει τον εαυτό του με έναν πιθανό ανταγωνιστή. Για να τον ηρεμήσετε, μιλήστε του με ειλικρίνεια και εξηγήστε του ότι δεν υπάρχει κανένας απολύτως κίνδυνος.

5. Μικρή εμπειρία στις σχέσεις

Oι άντρες αγχώνονται πάρα πολύ με την εικόνα του έμπειρου εραστή που πρέπει να έχουν και γι’ αυτό λένε ψέματα για τον αριθμό των ερωτικών τους συντρόφων. Στην πραγματικότητα, φοβούνται ακριβώς το ίδιο με τις γυναίκες μήπως κάνουν λάθος.

6. Μαλλιά

Τα μαλλιά στο σώμα και το κεφάλι είναι πρόβλημα για τους άντρες. Οι λίγες τρίχες στο σώμα είναι καλές, αλλά οι πολλές είναι τρομακτικές. Επίσης, το να είναι καραφλοί είναι ένα από τα χειρότερα πράγματα που μπορεί να τους συμβεί. Μην αναφέρετε ποτέ αυτά τα προβλήματά στον σύντροφό σας, γιατί θα τον κάνετε νιώσει άσχημα.

7. Διατροφή

Συνήθως, ακούμε από τις γυναίκες ότι κάνουν διατροφή, αλλά η αλήθεια είναι ότι και οι άντρες φροντίζουν το σώμα τους και προσέχουν τι τρώνε. Όλοι θέλουν να είναι υγιείς και σε καλή φόρμα.

8. Η σχέση τους με την κοπέλα τους

Οι άντρες πρέπει να φαίνονται σκληροί, οπότε δεν έχουν το δικαίωμα να έχουν προβληματισμούς και ανησυχίες για την σχέση τους, σωστά; Φυσικά, η αλήθεια είναι ότι και οι άντρες έχουν ανησυχίες για την σχέση και θέλουν να έχουν μια αρμονική σχέση.

9. Πόσους συντρόφους είχε μια κοπέλα πριν από εκείνους

Αν μια γυναίκα είχε περισσότερους συντρόφους από τον άντρα πριν τον γνωρίσει, τότε εκείνος θα μπει στην διαδικασία να τους ανταγωνιστεί όλους. Επίσης, μπορεί να ανησυχεί ότι είναι λιγότερο έμπειρος. Το πιο σημαντικό είναι να του εξηγήσετε ότι το παρελθόν είναι παρελθόν και δεν έχει κανέναν λόγο να ανησυχεί.

10. Ανοιχτή έκφραση συναισθημάτων

«Μην κλαις! Είσαι άντρας» είναι μια φράση που ακούνε οι άντρες από την παιδική τους ηλικία. Οι άντρες φοβούνται να δείχνουν αδύναμοι ή να εκφράζουν τα πραγματικά τους συναισθήματα. Μην ρίχνετε λάδι στην φωτιά και μην αναφέρετε συνέχεια το πως θα πρέπει να χειρίζεται ένας άντρας τις δύσκολες καταστάσεις. Δεν οφείλει τίποτα σε κανέναν.

Πηγή: on-news.gr