Ποιο λέτε ότι είναι το πιο σέξι ζώδιο...;

Ποιο λέτε ότι είναι το πιο σέξι ζώδιο...;

Είναι αλήθεια η φήμη που θέλει τους Σκορπιούς τους πιο σέξι εκπροσώπους του ζωδιακού; Και αν υπάρχει όντως ο τίτλος του "πιο σέξι ζωδίου", υπάρχει και ο αντίποδας του, το πιο… ξενέρωτο ζώδιο, ας πούμε;

Κριός: Έναν Κριό τον αναγνωρίζεις εύκολα: Είναι ερωτύλος με τον τρόπο του ανθρώπου των σπηλαίων. Οι Κριοί εκπέμπουν ένα ζωώδη μαγνητισμό και τους αρέσει να παίζουν το παιχνίδι του κυνηγού και του κατακτητή. Είναι δραστήριοι, γνωστοί για τον παρορμητικό τους και από τα άτομα που αρέσουν σε όλους. Ξέρουν πώς να εντυπωσιάζουν, πώς να πιάνουν το θήραμά τους και πώς να το «δένουν» στο κρεβάτι. Μπορεί να μην είναι άνθρωποι της καθημερινότητας, αλλά μπορούμε όλοι να συμφωνήσουμε πως είναι αισθησιακοί.

Ταύρος: Ο Ταύρος δε λειτουργεί πάντα ως το «σουπερ-σέξι» ζώδιο. Όμως, από όλους όσους αρέσκονται στις σωματικές απολαύσεις θεωρείται ο περισσότερο ερωτικός. Θυμάστε τη σκηνή στην ταινία «Τομ Τζόουνς» όπου το ζευγάρι ερεθίστηκε καθώς ο ένας κοιτούσε τον άλλον την ώρα που έτρωγαν το βραδινό τους; Αυτή είναι η εικόνα του Ταύρου. Στον Ταύρο αρέσει να πηγαίνει αργά και να απολαμβάνει την κάθε στιγμή, το κάθε άγγιγμα, ακόμα και το κάθε κοίταγμα. Αν είστε Ταύρος ξέρετε πώς να απολαμβάνετε τον έρωτα, καθώς ακτινοβολείτε έναν γήινο αισθησιασμό, στον οποίο ανταποκρίνονται οι περισσότεροι άνθρωποι. Έχετε καλές σχέσεις με το σώμα σας, το αγαπάτε και είστε διατεθειμένοι να κάνετε τα πάντα τόσο για τη δική σας ευχαρίστηση όσο και του/ της συντρόφου σας. Στην πραγματικότητα δεν κάνετε τίποτα το ιδιαίτερο, απλά μέσα από τις μαγικές κινήσεις σας καταφέρνετε να προσφέρετε απέραντη ευχαρίστηση.

Δίδυμοι: Ο Δίδυμοι δε φημίζονται για το σεξ απήλ τους, αν και οι ίδιοι έχουν διαφορετική γνώμη, λέγοντας διαμαρτυρόμενοι «νομίζετε ότι το μόνο που θέλουμε να κάνουμε είναι η συζήτηση, τα λογοπαίγνια και οι βόλτες;». Ασφαλώς όχι απαντάμε. Τελικά, οι Δίδυμοι είναι σεξουαλικοί όπως και τα υπόλοιπα ζώδια, μόνο που έχουν τη φοβερή τάση να φλυαρούν καθ’ όλη τη διάρκεια του έρωτα. Σε πολλούς αρέσει να μιλάει ο ερωτικός τους σύντροφος. Έτσι με έναν Δίδυμο κοντά τους θα απολαμβάνουν τον έρωτα και συζητώντας.

Καρκίνος: Η τρυφερότητα των Καρκίνων είναι παροιμιώδης, και παρά το γεγονός ότι στο μυαλό των περισσότερων εξ ημών παραπέμπει μάλλον στο αντίθετο της σεξουαλικότητας, στην πράξη αποδεικνύεται ιδιαίτερα σαγηνευτική. Βέβαια, η ερωτική του συμπεριφορά αλλάζει πολύ εύκολα, όπως η διάθεση του. Όμως, ένας Καρκίνος δύσκολα ξεχνιέται, γιατί δύσκολα θα ξαναβρεί όποιος φύγει από κοντά του την τρυφερότητα και τη ζεστασιά του.

Λέων: Ο Λέων είναι ο εφευρέτης του ερωτικού παιχνιδιού. Θυμηθείτε την Μέι Γουέστ να γίνεται ποθητή χωρίς να γδύνεται για να φανούν τα σωματικά της κάλλη. Η ίδια για αυτό έλεγε «γνωρίζω πόσο μετράω: Βαθμολογώ 30% την εμφάνισή μου, 30% την εξυπνάδα μου, 30% την ιδιαιτερότητά μου και 10% τη φυσικότητά μου. Όλα αυτά μαζί δεν αρκούν για να είμαι αυτό που είμαι;». Για τον Λέοντα δεν παίζει ρόλο πόσο έξυπνος/η ή όμορφος/η είναι, καθότι θεωρεί ότι μετράει σαν ξεχωριστή προσωπικότητα, που προκαλεί τον θαυμασμό και τον πόθο μαζί.

Παρθένος: Τις περισσότερες φορές οι Παρθένοι περνούν απαρατήρητοι, αλλά αυτό το ζώδιο είναι αρκετά παρεξηγημένο. Αν θεωρούνται γκρινιάρηδες και σχολαστικοί είναι γιατί θέλουν να εμφανίζουν μία ποιότητα, γι’ αυτό και κρατούν συχνά τους υπόλοιπους σε απόσταση. Με μία προσεχτική έρευνα θα διαπιστώσετε ότι αυτή η μυστηριώδης συντηρητικότητα τους είναι άκρως γοητευτική. Το πιο ελκυστικό σε έναν Παρθένο είναι η ικανότητα του να γνωρίζει τι φέρνει ευχαρίστηση στο σύντροφό του. Μπορεί να θυμάται και την παραμικρή λεπτομέρεια. Μπορεί να σας προσφέρει το πιο κατάλληλο δώρο ή να ετοιμάσει το φαγητό που θυμάται ότι σας αρέσει ή να σκεφτεί κάποια ιδιαιτερότητα σας στις ερωτικές σας στιγμές για να σας προσφέρει την τέλεια ηδονή.

Ζυγός: Ο Ζυγός χαρακτηριζόταν πάντα ως ρομαντικός αλλά αυτό δε σημαίνει και σεξουαλικός. Είναι γοητευτικός, όπως και ικανός να ασχολείται με εκατό ανθρώπους ταυτόχρονα και ποτέ να μη βρεθεί μπλεγμένος. Κανείς δεν είναι τόσο έμπειρος στην κοινωνική ζωή και κανείς δεν έχει τη χάρη και τη ρομαντική ψυχή του. Οι Ζυγοί ζουν για την αγάπη και είναι αυτή ακριβώς η ουσία της ρομαντικής προσμονής που τους περικλείει, που τους κάνει ερωτικούς. Θέλουν να έχουν όλα τα συστατικά της μαγικής ατμόσφαιρας. Κρασί, αναμμένα κεριά, λουλούδια, απαλή μουσική. Ξέρουν καλά τη δύναμη και την ικανότητα τους για ευγενική… αποπλάνηση.

Σκορπιός: Τι μπορεί να πει κανείς για τον Σκορπιό; Όλοι ξέρουν την παντογνωσία του για τα μυστικά της ζωής αλλά περισσότερο από όλα για τον έρωτα κυρίως για τους τρόπους με τους οποίους τον απολαμβάνει. Σαν ιδιοσυγκρασία είναι άτομο σαγηνευτικό, γοητευτικό, δυνατό αλλά και επικίνδυνο. Ο Σκορπιός ξέρει πολύ καλά τη δυνατότητα του στο ερωτικό παιχνίδι. Ως ειδήμων της μεταμόρφωσης γνωρίζει ότι έρωτας δεν είναι μόνο ο σαρκικός, αλλά κυρίως ο ψυχικός. Για αυτό και δίνεται «ψυχή τε και σώματι». Αν δεν γίνει έτσι, τότε μπορεί να πει μόλις σηκωθεί από το κρεβάτι «και τι έγινε; έχασα το χρόνο μου».

Τοξότης: Ο Τοξότης με τη διαχυτικότητα του, άλλοτε δίνει την εντύπωση του πολύ ερωτικού και άλλοτε του αξιαγάπητου κουταβιού. Η γοητεία του Τοξότη είναι το φιλικό ενδιαφέρον και ο μεγάλος ενθουσιασμός του. Ο αισθησιασμός που οι άλλοι βλέπουν στον Τοξότη, στηρίζεται στο «και έχει ο Θεός...» και στο «ζήσε για το τώρα» του. Τον ίδιο δεν τον ενδιαφέρει και πολύ τι εντύπωση θα κάνει, καθότι είναι ιδιαίτερα απασχολημένος με το να γνωρίζει κάθε φορά τον άνθρωπο που έχει απέναντί του. Δύσκολα θα βρείτε κάποιον άλλο να ικανοποιεί όλες τις επιθυμίες σας, χωρίς την παραμικρή συστολή και ενόχληση.

Αιγόκερως: Δεν είναι ιδιαίτερα ερωτικό ζώδιο, εκτός αν αναφερόμαστε σε εκείνους που αρέσκονται στο να έχουν σχέσεις με το αφεντικό τους. Συνήθως θεωρείται ηγεμονικός, δουλευταράς, επιτυχημένος, και αυτό είναι μία αλήθεια –η οποία όμως δεν αφήνει πολύ χώρο στο μυαλό του για τα ερωτικά του. Ένας Αιγόκερως ξέρει πάντα τι κάνει, γι’ αυτό και στις περισσότερες περιπτώσεις πετυχαίνει. Ξέρει να περιμένει μέχρι που να βρει τη θέση που του αρμόζει σε όλα τα επίπεδα των δραστηριοτήτων του/ της. Η εμπιστοσύνη είναι ένα ελκυστικό χαρακτηριστικό του Αιγόκερου. Το μόνο πρόβλημα που έχει με τη σεξουαλική του ζωή είναι ότι και εδώ καθοδηγείται από το ποιος είναι και ποιο είναι το άλλο άτομο με το οποίο θα μοιραστεί το κρεβάτι του.

Υδροχόος: Για τον Υδροχόο μη ξεχνάμε ότι είναι ο επαναστάτης του ζωδιακού –με την καλή έννοια. Γι’ αυτό και ο τρόπος συμπεριφοράς του διαφέρει από τα υπόλοιπα ζώδια. Αλλά ακριβώς αυτή η ματαιοδοξία, η ελεύθερα κατευθυνόμενη κίνηση του, είναι που τον κάνει ιδιαίτερα γοητευτικό. Αν ρίξετε σε έναν Υδροχόο μία πονηρή ματιά μέσα σε ένα ασανσέρ είναι πολύ πιθανό να αναμειχθείτε σε μία περίεργη ιστορία μέχρι να ανοίξει η πόρτα. Και μην κουράζετε το μυαλό σας να βρείτε προκαταβολικά τι μπορεί να συμβεί. Για έναν Υδροχόο όλα είναι δυνατά. Μπορεί να κάνει έρωτα πάνω σε άλογο, στο κάθισμα ενός αεροπλάνου, στην ξεσκέπαστη βεράντα ακόμα και στα κεραμίδια μιας στέγης. Μήπως μετά από αυτά τον φοβάστε; Και όμως, είναι τόσο πολύ ενδιαφέρον, καθώς αποτελεί μία άλλη γεύση του έρωτα.

Ιχθύες: Οι Ιχθύες είναι τόσο ευαίσθητοι και ονειροπόλοι που συχνά μοιάζουν χαμένοι σε ένα προσωρινό, έντεχνο, δική τους κατασκευής κόσμο. Και σχεδόν όλοι ξέρουν τη γοητεία του καλλιτέχνη. Αν και σπάνια εμείς οι υπόλοιποι νιώθουμε ότι ξέρουμε το ρόλο που παίζουν οι Ιχθύες στη ζωή, εκείνοι ξέρουν πολύ καλά γιατί υπάρχουν. Με την ήρεμη συμπαθητική παρουσία τους καταφέρνουν να καλμάρουν τα τεντωμένα νεύρα του/της συντρόφου τους. Ένα από τα πιο ελκυστικά σημεία του Ιχθύ είναι η ικανότητα του να βλέπει βαθιά μέσα στην ψυχή του/της συντρόφου του και χωρίς να πει λέξη, ακόμα και αν υπάρχουν σκιερά σημεία, να γνωρίζει τα πάντα.

[via]