Μερικοί μας ζητούν να μη γράφουμε πράγματα που δεν τους αρέσουν

Μερικοί μας ζητούν να μη  γράφουμε πράγματα που δεν τους αρέσουν

Το καταλαβαίνουμε , είναι ανθρώπινο το να μη συμφωνούν σε όλα οι επισκέπτες μίας σελίδας που προσπαθεί όσο μπορεί, να καλύψει όλα αυτά που ενδιαφέρουν ένα σκεπτόμενο κάτοικο της χώρας μας.

Όμως αδυνατούμε να καταλάβουμε αυτούς που ενοχλούνται με θέματα που καλύπτουν ονόματα, μουσικές, πολιτικά σχόλια, επικαιρότητα που δεν είναι μέσα στις προτιμήσεις κάποιων επισκεπτών μας.

Με υπέρβαση των δυνάμεων μας, προσπαθούμε να έχουμε, όσο μπορούμε, ενημέρωση για όσο γίνεται περισσότερα θέματα.

Θα πρέπει να κατανοήσουμε το ότι μπορεί να μην αρέσει σε εμάς ο Σαββόπουλος, ο Νταλάρας, ο Bono, o Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός, ο ΣΥΡΙΖΑ, η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ, το Χιπ χοπ, ο Kendrick Lamar, η Taylor Swift, όμως αρέσουν σε άλλους, όπως και πολλά άλλα θέματα.

Μην μας ζητάτε λοιπόν να μη γράφουμε αυτό ή το άλλο, να κάνετε βέβαια την κριτική σας, αλλά αν εμπιστεύεστε αυτά που γράφουμε, διαδώστε την σελίδα μας στους φίλους σας.

Σε 1-2 μήνες θα συμπληρώσουμε 3.000.000 μοναδικούς επισκέπτες, μη σας γράψω πάλι για να βοηθήσετε, αρχίζω να το παίρνω απόφαση ότι βοήθεια από πουθενά, εσείς μπορεί να μην έχετε μία όπως και εγώ, αλλά από υπουργεία, ομίλους, διαφήμιση, κανένα νέο.

Κώστας Ζουγρής