Ποδοσφαιρική ανοησία.

Ποδοσφαιρική ανοησία.

Θυμήθηκα τον Τροντ Σόλιντ. Είχε έρθει ο Νορβηγός πριν από χρόνια όπως ήρθε και ο Αλβανός Χάσι. Άγνωστοι προπονητές στο ποδοσφαιρικό στερέωμα που έκαναν και οι δύο παιδαριώδη λάθη σε παιχνίδια Τσάμπιονς Λίγκ. Έχοντας προβλήματα σε άμυνα και κέντρο , ανέβασαν την άμυνα ψηλά με αποτέλεσμα την διάλυση της ομάδας. Να θυμίσω ότι τότε με τον Σόλιντ χάσαμε με 3-1 και 4-1 στο Φάληρο από τις Ρόζεμποργκ και Λυών αντίστοιχα.

Και σήμερα πάλι με την ίδια λογική χάσαμε 3-2 αντί για 8-2 ή και 10-2. Αν είναι δυνατόν. Με σέντερ μπακ ανάγκης –Ρομαό- και με τον έτερο κεντρικό αμυντικό-Ένγκελς- να έχει έρθει πριν από μία εβδομάδα και τον δεξιοπόδαρο Φιγκέιρας να παίζει αριστερό μπακ και χωρίς καθαρά αμυντικά χαφ….. συγνώμη αλλά πρέπει να είσαι μαλάκας για να ανεβάσεις την ομάδα μπροστά. Πόσο ηλίθιος πρέπει να είσαι όταν δίνεις γήπεδο σε μια ομάδα που αυτό ακριβώς θέλει. Δεν σχολιάζω τίποτ άλλο. Όπως στρώνεις κοιμάσαι. Δέκα χρόνια φωνάζουμε για κεντρικό αμυντικό και σήμερα δεν είχαμε παίκτη γι αυτή τη θέση και έπαιξε κατ ανάγκη ο χαφ Ρομαό. Και ενώ υπάρχει λειψανδρία στην άμυνα παλεύαμε μέχρι την τελευταία ημέρα των μεταγραφών να πάρουμε επιθετικό- Μιραλάς- ενώ έχουμε 10 επιθετικούς.

Στο ΤΣ.Λ. προχωράνε οι ομάδες που ξέρουν να αμύνονται κατά πρώτον και μετά να επιτεθούν. Στον Πειραιά συμμετέχουν 25 χρόνια στην μεγάλη αυτή διοργάνωση και ακόμη δεν έχουν μάθει τα βασικά της. Οπότε έχουμε εικόνα διάλυσης σαν την σημερινή. Και τέλος θα το γράψω για άλλη μια φορά. Ο Ζιλέ πχ για να πάρει φανέλα βασικού από τον Έλληνα Ανδρούτσο , πρέπει να κάνει μες στο γήπεδο πράγματα που να μην μπορεί να τα κάνει το Ελληνόπουλο. Έτσι όπως παίζει αυτός αλλά και άλλοι –Εμενίκε πχ- παίζω και γω στα 55 μου. Για πλάκα.

Είναι απίστευτα αυτά που έγιναν σήμερα στο Φάληρο. Χωρίς καμία ποδοσφαιρική λογική. Τέλος. Φερτε πίσω τον Μίτσελ. Ή κάποιον άλλο. Ο οποίος να έχει το ποιο σημαντικό πράγμα για προπονητή.

Προσωπικότητα. Διαφορετικά θα βλέπουμε παλαβομάρες του στυλ να παίζουμε στο Τσάμπιονς Λίγκ με ποιο επιθετική ομάδα απ ότι στο παιχνίδι πρωταθλήματος με την Ξάνθη. Άσχετοι. Άντε ρε άσχετοι.

Artrockheaven

Πηγή: https://red1925.wordpress.com/ Red and Rock