Ας κάνουμε το δικό μας κόμμα...

Ας κάνουμε το δικό μας κόμμα...

Γράφτηκε πριν 3 χρόνια...

Σκέφτηκα χωρίς προκήρυξη νέου κόμματος και χωρίς το απαραίτητο σ' αυτές τις περιπτώσεις πολιτικό παραμύθιασμα να σας απευθύνω άλλη μια φορά έκκληση να προσπαθήσουμε να αυξήσουμε την μουσική μας παρέα στα πλαίσια του εφικτού.

Η έκκληση αυτή βέβαια έχει γίνει κι άλλες φορές και μας έχει οδηγήσει χάρις στο ενδιαφέρον σας, στην κορυφή της επισκεψιμότητας στο είδος μας.

Πως μπορεί να γίνει αυτό? μόνο με ένα τρόπο, την συμμετοχή σας με όσο χρόνο έχετε διαθέσιμο στην μουσικές ενημερώσεις μας.

Πραγματικά αισθάνομαι περίεργα που η μεγαλύτερη ενεργή συμμετοχή επισκεπτών μας σε ένα θέμα στο Twitter ήλθε με μία ανάρτηση για το με το Guerriero του Marco Mengoni όπου για μία ακόμα φορά ενώσαμε το παρελθόν με το σήμερα και την Ρώμη με τις Ελληνικές πόλεις αφού δεκάδες Ρωμαίοι και Ρωμαίες ενώθηκαν με τους ...Ρωμιούς αποδεικνύοντας ότι το Twitter είναι ιδιαίτερα δυνατό στην γειτονική μας χώρα..

Guerriero-Marco Mengon

Η μουσική έχει τεράστια δύναμη και άπειρους φίλους και παραμένει δυνατή σε όλο τον πλανήτη.

Απορώ βέβαια για το τι θα ακούμε σε 20 χρόνια από τώρα το 2034. Αν δεχθούμε ότι θα υπάρχουν ακόμα άλμπουμ, είναι σίγουρο ότι δεν θα υπάρχουν σε φυσική μορφή, αλλά μόνο σε ψηφιακή.

Θα τολμούσα να γράψω την πρόβλεψη ότι οι επιτυχίες του μέλλοντος θα εμφυτεύονται με κάποιο τρόπο στον οργανισμό μας που από μια καλοδουλεμένη φυσική μηχανή, θα γίνει ένας συνδυασμός ρομπότ και ανθρώπου.