Νέες κυκλοφορίες, όμορφα τραγούδια που ελπίζω να βρουν το δρόμο τους για το ραδιόφωνο...

Νέες κυκλοφορίες, όμορφα τραγούδια που ελπίζω να βρουν το δρόμο τους για το ραδιόφωνο...

Από τον Θοδωρή Φαχουρίδη

Cameron Avery -Dance with me (LP: Ripe Dreams, Pipe Dreams - 2017)

Σας λένε κάτι τα ονόματα γκρουπ από την Αυστραλία, Pond, Tame Impala ή The Growl; Μπασίστας / ντράμερ με συμμετοχή σε όλα ο 29-χρονος Avery από το Περθ. Πρώτη του προσωπική δισκογραφική δουλειά έρχεται μέσα στο 2017. Ποπ, ροκ, έγχορδα, μια ζεστή φωνή και μια χούφτα ευτυχείς στιγμές (όπως τα Do you know me by heart, Watch me take it away, An Ever Jarring Moment και Dance With Me) είναι τα χαρακτηριστικά της δουλειάς του. Ένα μουσικό ταξίδι Down Under είναι μια πολύ καλή ιδέα για να την ακολουθήσετε.

Black Motion - Rainbow Feat. Xolim (EP: Rainbow EP - 2017)

Με αφορμή την κυκλοφορία του ep τους, επισκεπτόμαστε την Νότια Αφρική και απολαμβάνουμε ξανά το υπέροχο ουράνιο τόξο τους. Όσοι χάσατε αυτό το μελωδικό θησαυρό την πρώτη φορά το 2014, είναι μια ευκαιρία να τον ανακαλύψετε τώρα.

Monsieur Minimal – Αγκαλιά (από το προσεχές LP του: Erotica)

Εννιά χρόνια υπέροχα γεμάτα ηλεκτρονικές μουσικές. Αν οι Poll έκαναν το άνθρωπε αγάπα 46 χρόνια μετά, ίσως ακουγόταν κάπως έτσι…

New Street Adventure – Hard Living (No Easy Way Out) (LP: Stubborn Sons – 2017)

Η δεύτερη δισκογραφική μακράς διάρκειας δουλειά του συγκροτήματος που σχηματίστηκε το 2007 και βρίσκεται από το 2013 στις τάξεις της εταιρείας Acid Jazz. Σόουλ και φάνκ, στοιχεία με μια ιδέα Lo-fi παραγωγής, φτιάχνουν ένα ενδιαφέρον ηχητικό πλαίσιο, με συνθέσεις αν όχι πρωτοπόρες, σίγουρα αξιοπρόσεκτες. Σε αναμονή της μουσικής ωρίμανσης του Nick Corbin, frontman και σταθερού μέλους του συγκροτήματος… με αρκετές ελπιδοφόρες ενδείξεις ότι θα τα καταφέρει.

John Milk – When I Get Down (LP: Paris Show Some Love - 2017)

Από το Παρίσι έρχεται η δεύτερη ολοκληρωμένη δουλειά του 32 χρονου Γάλλου, μετά το Treat Me Right του 2012. Soul, Funk, blues και ρέγγε ρυθμοί, μια ωραία φωνή με το φαλτσέτο της να παραπέμπει στον Curtis Mayfield, μπάσο και ρυθμός σε πρώτο πλάνο. Συγγνώμη Jay Kay αλλά παρόλη την αδυναμία που σου έχουμε, ο «μικρός» περνάει το μήνυμα καλύτερα.