Από πίτα που δεν τρως, τι σε μέλλει κι αν καεί

Μόνος στο σπίτι.... με μουσική

Το μόνο που δεν έχουν πει οι 5-10 που γράφουν ή λένε να το κλείσουμε αν δεν έχουμε τα οικονομικά μέσα να συντηρήσουμε το site είναι να προσπαθήσουμε να γίνουμε κριτές στα talent show για να μπορέσουμε να αντεπεξέλθουμε.

Για τους άλλους που δεν θέλουν να καεί η πίτα, ανεξάρτητα σε ποιον ανήκει, υπάρχει σαν δώρο το βιβλίο των Πετρίδη-Ζουγρή με τα 200 καλύτερα ροκ άλμπουμ στέλνοντας οποιοδήποτε ποσό έχει την δυνατότητα ο καθένας από τους επισκέπτες μας.

Εμείς δεν έχουμε την δυνατότητα να μας χαρίσουν τα χρέη μας. Αν δημιουργήσουμε κάποια, θα μας πάνε φυλακή, δεν θα μας δώσουν ούτε ξενοδοχεία, ούτε καπνοβιομηχανίες, ούτε ποδοσφαιρική ομάδα, ούτε εκδοτικό συγκρότημα, όπως τα καταφέρνουν όλοι οι μεγάλοι πονόψυχοι επιχειρηματίες που πονάνε την Ελλάδα με όλες τις κυβερνήσεις.

Εμείς και ειδικά εγώ, είμαι ένας στυγνός εκμεταλλευτής της αγάπης σας που μέσα στα πολλά ελαττώματα μου είναι ότι ζω 'αλλού' ώστε να μην με καταλαβαίνουν μερικοί από εσάς.

Άς μην το συνεχίσω, απλά πονάει κεφάλι, δεν σημαίνει κόβει κεφάλι, όπως έκανε ο Σαμαράς με την ΕΡΤ και 'μας τελείωσε' επειδή δεν είχε την ικανότητα να διορθώσει αυτά που ήταν λάθος.

Μπορεί και εγώ να είμαι λάθος, αγνοήστε με, αλλά έχω δικαίωμα να κάνω αυτό που πιστεύω και το κάνω γιατί δεν θέλω να σταματήσει η προσπάθεια που άρχισε άρχισε από το μηδέν, και χωρίς βοήθεια από ΚΑΝΕΝΑΝ παρά μόνο από το δικό σας ενδιαφέρον έγινε αυτό που έγινε.

Βοηθήστε με οποιοδήποτε ποσό μέσω pay pal που υπάρχει στις σελίδες μας, την προσπάθεια μας να μείνουμε ανεξάρτητοι και να βελτιώσουμε τις τεχνικές υπηρεσίες μας...

Θα έχετε έτσι την δυνατότητα να διαβάσετε σε ηλεκτρονική το νέο βιβλίο των Πετρίδη-Ζουγρή με τα 200 καλύτερα ροκ άλμπουμ.

Όσοι έχουν ήδη λογαριασμό στο PayPal μπορούν να πατήσουν στον παρακάτω σύνδεσμο, να πληκτρολογήσουν το ποσό που επιθυμούν και στη συνέχεια κάνοντας log in να μεταφέρουν το ποσό.

Κώστας Ζουγρής