Εδώ δεν είναι Αγγλία ή Αμερική, 99 άτομα έχουν κάνει δωρεά

Εδώ δεν είναι Αγγλία ή Αμερική, 99 άτομα έχουν κάνει δωρεά

 

Καθημερινός πόλεμος από το περιβάλλον μου που δεν είδε με καλό μάτι την πρωτοβουλία για donation. Μέχρι στιγμής 99 άτομα έχουν ανταποκριθεί και έχουν λάβει σε ηλεκτρονική μορφή το νέο βιβλίο των Πετρίδη-Ζουγρή με τα 200 καλύτερα ροκ άλμπουμ, αρκετοί από αυτούς είναι κάτοικοι εξωτερικού.

 

Για πολλούς βέβαια είναι μία ακόμα σελίδα στο διαδίκτυο και αυτό είναι λογικό, άλλωστε οι προοπτικές για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις είναι ιδιαίτερα άσχημες στην χώρα μας και εμείς ανήκουμε πιο κάτω, στις μικρές.

 

Ίσως πρέπει να κατεβάσουμε το 1 ευρώ που είναι το ελάχιστο ποσό για να λάβει κανείς το βιβλίο, σε 99 cents για να είναι πιο ελκυστικό στο μάτι.

 

Ευχαριστούμε όσους βοήθησαν μέχρι τώρα. 3 τραγουδάκια για σας τους 99 που ανταποκριθήκατε.

 

Κώστας Ζουγρής

 

99-Toto

 

 

 

 

99 Luftballons-Nena

 

 

Video Url

 

 

99 Problems-Jay Z

 

 

 

 

 

Βοηθήστε με οποιοδήποτε ποσό μέσω pay pal που υπάρχει στις σελίδες μας, την προσπάθεια μας να μείνουμε ανεξάρτητοι και να βελτιώσουμε τις τεχνικές υπηρεσίες μας...

Θα έχετε έτσι την δυνατότητα να διαβάσετε σε ηλεκτρονική το νέο βιβλίο των Πετρίδη-Ζουγρή με τα 200 καλύτερα ροκ άλμπουμ.

Όσοι έχουν ήδη λογαριασμό στο PayPal μπορούν να πατήσουν στον παρακάτω σύνδεσμο, να πληκτρολογήσουν το ποσό που επιθυμούν και στη συνέχεια κάνοντας log in να μεταφέρουν το ποσό.