Τα βαμπίρ μπορεί να περνάνε καλά, αλλά είναι βαμπίρ

Τα βαμπίρ μπορεί να περνάνε καλά, αλλά είναι βαμπίρ

Δυνάμεις της χώρα μας δείχνουν με κάθε ευκαιρία ότι θέλουν να επικρατήσουν οι δυνάμεις των Βαμπίρ. Τα Βαμπίρ πάντα στην ιστορία της ανθρωπότητας και σε όλους τους μύθους ήταν μειοψηφία και πάντα τους νικούσαν αργά ή γρήγορα οι φυσιολογικοί άνθρωποι.

Ακούγοντας την ειδησεογραφία συνειδητοποιούμε ότι παραμένουμε πάντα μια μοναδική ιδιόμορφη χώρα και ένας ανώτερος λαός, όλες οι ειδήσεις στην χώρα μας, είναι διαφορετικές από της υπόλοιπης Ευρώπης, την οποία που θα μας πάει, θα την αλλάξουμε. Ήδη ο πρωθυπουργός μας είπε ότι θα ζητήσει σύνοδο των αρχηγών κρατών, για να τους ζητήσει να κλείσει η αξιολόγηση. Ζούμε σε ένα δικό μας κόσμο και αυτό είναι όχι μόνο επιλογή της πλειοψηφίας με το εκλογικό αποτέλεσμα, αλλά, δεν κάνω πλάκα, των περισσότερων Ελλήνων.

Ακούω τον υπουργό δικαιοσύνης να λέει τώρα ότι πρέπει να αλλάξει ο νόμος που απελευθερώνει δολοφόνους, δίκιο έχει, θα πρέπει να μπει ένα όριο, ας πούμε αν σκοτώνεις πάνω από 5 να μην μπορείς να αποφυλακίζεσαι. μπρρρρ.

Πάντα σύμφωνα με την πλειοψηφία, φταίνε οι άλλοι, ίσως θα είδατε πόσοι πήγαν σήμερα σε μια υπόθεση για τον Σώρρα στην Πάτρα, αίτηση αναστολής της ποινής του νομίζω, δεν μας ψεκάζουν, είμαστε 'δαγκωμένοι' από τα βαμπίρ, που είναι ένα ανεκπλήρωτο όνειρο της φαντασίας μας.

Ο φετινός πρωταθλητής άλλαξε 5 προπονητές μέσα στην σεζόν, αν μπορούσαμε θα αλλάζαμε και κάθε εβδομάδα πρωθυπουργούς.

Μιλάμε και γράφουμε με κώδικες πια, γιατί είπαμε ζούμε σε ένα δικό μας κόσμο, στον οποίο μεγαλύτερη σημασία έχει η αποψινή εξέλιξη στο Survivor.

https://www.youtube.com/watch?v=8-r-V0uK4u0

Μπορεί να περνούν καλά τα βαμπίρ στις ιστορίες, αλλά είναι βαμπίρ δεν είναι φυσιολογικοί άνθρωποι.

Κώστας Ζουγρής