"Αλοχα απο την Χαβαη" στο μέγαρο μουσικής Θεσσαλονίκης...

"Αλοχα απο την Χαβαη" στο μέγαρο μουσικής Θεσσαλονίκης...

"Αλόχα από την Χαβάη",ίσως η πιο σημαντική συναυλία στην πορεία του Έλβις Πρίσλεϊ,η οποία πραγματοποιήθηκε στις 14 Ιανουαρίου 1973 στην Χαβάη,θα παρουσιαστεί ολόκληρη σε μεγάλη οθόνη στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης(Μ2,5ος οροφος) την Δευτέρα 24 Απριλίου στις 8 μμ,με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Θα προηγηθεί εισήγηση του δημοσιογράφου Λευτέρη Κογκαλίδη,ο οποίος θα αναφερθεί στο ιστορικό της συναυλίας που ήταν η πρώτη δορυφορική μετάδοση σε όλο τον πλανήτη με αποδέκτες ένα δισεκατομμύριο θεατές. Ο καλλιτέχνης ήταν τότε 38 χρονών,σε πλήρη φωνητική ωριμότητα και στο απόγειο της δημοτικότητας του.

Στο διάρκειας 85 λεπτών πρόγραμμα ερμηνεύει τραγούδια όπως I can't stop loving you,Hound dog,Blue Hawaii,What now my love,Fever,Welcome to my world,Suspicious minds,Long tall Sally,See See rider,My way,Something. Τρεις από τις ταινίες του Πρίσλεϊ γυρίστηκαν στην Χαβάη-Blue Hawaii,Girls Girls Girls,Paradise Hawaiian style.

Η εκδήλωση, που είναι η τελευταία της χειμερινής περιόδου, εντάσσεται στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού προγράμματος του Συλλόγου Φίλων Μουσικής Θεσσαλονίκης.

elvis