Γιατί δεν πήρε τα 'καλά' grammy η Beyonce

Γιατί δεν πήρε τα 'καλά' grammy η Beyonce

Όλα τα μεγάλα Αμερικάνικα site προβάλλουν την μη βράβευση της Beyonce για το καλύτερο άλμπουμ της χρονιάς, αλλά και για το καλύτερο τραγούδι.

Εντάξει το άλμπουμ της είναι σαφώς καλύτερο από της Adele, αλλά σχεδόν πάντα, με ελάχιστες εξαιρέσεις, το grammy πηγαίνει στο άλμπουμ της χρονιάς και αυτό ήταν της Adele που πούλησε 8.000.000 περισσότερα αντίτυπα από της Beyonce με πολλά από αυτά να είναι σε φυσικό προϊόν, κάτι που δεν έχει σχέση με τις πωλήσεις της Beyonce οι οποίες σε μεγάλο ποσοστό προέρχονται από download που έγιναν μέσω της εταιρίας στην οποία βασικός μέτοχος είναι ο σύζυγος της.

Στον τομέα του τραγουδιού, όμως ποιο τραγούδι της Beyonce έπρεπε να πάρει το grammy, έκανε ένα εξαιρετικό άλμπουμ αφού ο σύζυγος της καταφέρνει να εξασφαλίζει γι' αυτήν τα καλύτερα τραγούδια, τους καλύτερους παραγωγούς και την καλύτερη προώθηση στα ΜΜΕ.

Είναι μία όμορφη γυναίκα, που έχει ένα ταλέντο, παρ' όλο που την αγαπάω και μεγάλωσα με τα τραγούδια της, είναι ίσως το αντίστοιχο της Diana Ross στην εποχής μας, που όμως είχε την τύχη να γράφουν γι' αυτήν κορυφαίοι συνθέτες όπως οι Holland, Dozier, Holland, και τα τραγούδια της να ακούγονται ακόμα.

Από τα δύο τελευταία άλμπουμ της Beyonce ποια είναι τα τραγούδια που θα μείνουν στην ιστορία;

Η δήλωση του Carlos Santana, ότι η Beyonce είναι ένα μουσικό μοντέλο και όχι τραγουδίστρια, είναι αρκετά κοντά στην αλήθεια, ασχέτως αν προσπάθησε μετά να τα μαζέψει.

Θυμηθείτε ότι η φασαρία για δήθεν ρατσισμό αυτών που ψηφίζουν, θα έχει θετική επίπτωση στα grammy το 2018 για τους μαύρους καλλιτέχνες.

H Adele πήρε τα grammy γιατί ταρακούνησε την δισκογραφία με την επιτυχία του άλμπουμ της, αντίθετα η Beyonce εντυπωσιάζει περισσότερο με τα φοβερά βίντεο, τα εντυπωσιακά ρούχα και τα ωραία στήθη της

Και σε πολιτικό επίπεδο, όπως έχασε η Clinton, έχασε και η Beyonce που την υποστήριζε.

Κώστας Ζουγρής