Υπάρχουν σπαστικά ζώδια; αν ναι, ποια είναι

Υπάρχουν σπαστικά ζώδια; αν ναι, ποια είναι

ΚΡΙΟΣ

Αυτά είναι τα μικρά παιδιά του ζωδιακού, που ανά πάσα στιγμή είναι έτοιμα να ξεσπάσουν την αυθόρμητη ιδιοσυγκρασία τους. Αντιμετωπίστε τα σαν δύο χρονών, που θέλουν να κάνουν τα πάντα συνεχώς με το δικό τους τρόπο. Χρησιμοποιήστε την αντίστροφη ψυχολογία, δηλαδή, δώστε γενναιόδωρα την προσοχή και τον έπαινο αν θέλετε να τα κερδίσετε, αλλά καλό είναι να θυμάστε πως το «πυροβόλο» στόμα τους θα σας προκαλεί πάντα μπελάδες. Εάν η συνομιλία σας δεν περιλαμβάνει το "εγώ" γι' αυτά, τότε μην περιμένετε να ακούσουν. Είναι αλαζόνες, περιφρονούν τις συμβουλές των άλλων και ο τρόπος τους είναι ο ΜΟΝΟΣ τρόπος!

 

ΤΑΥΡΟΣ

Προσποιούνται ότι είναι εμπειρογνώμονες με πλούσια γεύση, αλλά στην πραγματικότητα είναι άπληστοι με κάθε έννοια της λέξης. Ο Ταύρος είναι δογματικός και δεν θα αλλάξει τις πεποιθήσεις ή τους τρόπους του. Πρόκειται για έναν επίμονο τσιγκούνη με πρόβλημα βάρους. Για να τον κερδίσετε είναι απλό, χαϊδέψτε τον μέχρι εγκεφαλικού επεισοδίου πίσω από τα αυτιά και ικανοποιήστε την ανάγκη του για κατοχή, σεξ, πολυτέλεια και, φυσικά, για περισσότερο φαγητό!

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Διπλό ζώδιο. Διπλά προβλήματα και διπλά μέτρα και σταθμά! Ο έφηβος που απαιτεί συνεχώς ελευθερία από τον «τάχα» γονικό έλεγχο και δομή. Όταν τον κάνετε παρέα, βεβαιωθείτε ότι δεν σας χρησιμοποιεί ως ψυχαγωγία για την ανήσυχη φύση του. Για να τον κερδίσετε συζητήστε πάντα για «μεγάλα θέματα», αλλά επιτρέψτε του να σας πει τα πάντα για την ημέρα του, με μια σειρά από διαφορετικές οπτικές γωνίες. Αντιμετωπίστε τον χωρίς ευλάβεια και αποφύγετε να του δημιουργήσετε ανησυχία. Το κλειδί που πρέπει να θυμόμαστε με αυτό το διπλό ζώδιο, είναι «όσο λιγότερα, τόσο το καλύτερο»! Αυτό φυσικά ισχύει μόνο για εμάς; Κατανοητό;

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο δύστροπος και κυκλοθυμικός του ζωδιακού! Άριστος συναισθηματικός χειριστής και δημιουργός του «Συνδρόμου του θύματος». Περιγράφεται ως σπιτόγατος, αλλά στην πραγματικότητα φοβάται αρκετά να πάει πάρα πολύ μακριά από το σπίτι. Ευαίσθητος και υποστηρικτικός; Μπα... Πιο κοντά στο βαρετός, χωρίς ζωή και αδιάκριτος που ασχολείται με τις ζωές των άλλων, μου κάνει. Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι όταν ο Καρκίνος κατεβάζει ρολά, αρπάζει όλα αυτά που κατέχει, δεν έχει ηττηθεί! Αντιθέτως, κλειδαμπαρώνεται και σχεδιάζει την επιστροφή του και φυσικά τον αφανισμό σας. Κτητικός, ευαίσθητος και τόσο επικίνδυνος, όταν βρίσκεται σε συναισθηματική αναταραχή!

 

ΛΕΩΝ

Ο αντιπαθητικός τύραννος που απαιτεί προσοχή! Αν επιχειρήσετε να κερδίσετε έναν Λέοντα, βαδίστε προσεκτικά, γιατί πέρα απ' ότι δαγκώνει, βρυχάται κιόλας. Του αρέσει να τον κολακεύουν και να συμφωνούν με όσα λέει. Γίνετε λοιπόν, κάποιος που κρέμεται από τα χείλη του και μείνετε μαζί του μέχρι να μην τον αντέχετε πια. Θα πιάσει πάντα την κορυφαία θέση σε ένα τραπέζι, θα είναι το κέντρο της προσοχής και αυτός που μιλά δυνατότερα μέσα στην αίθουσα, μέχρι να έρθει η ώρα να πληρώσει ένα λογαριασμό. Ουπς! Πάντα να του επιτρέπετε να κρατά τον βασιλικό του τρόπο στο θέμα δικαιοσύνης και ποτέ μην διαφωνείτε μαζί του, εκτός και αν θέλετε να εξοριστείτε από την «αυλή» του.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είναι υποτίθεται το πιο λογικό και αναλυτικό ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, αλλά μια πιο ακριβής περιγραφή θα είναι: ένας βασανιστικά απαθής, που το μόνο που κάνει είναι να κριτικάρει συνέχεια. Αν θέλετε να τον κερδίσετε, θα πρέπει να ανατινάξετε τα τείχη του οχυρωμένου φρουρίου του. Θα πρέπει να ταιριάζετε με την πνευματική του διαύγεια και όλα να είναι τακτοποιημένα και καθαρά! Αν αγωνίζεστε για την τελειότητα, τότε αυτό είναι ένα σημάδι ότι μπορεί να είναι και φίλος σας, καθώς η σχολαστικότητα σε σχέση με τους άλλους είναι η μάσκα του για να κρύψει δικές του αποτυχίες.

 

ΖΥΓΟΣ

Εδώ θα βρούμε τον αιώνιο διπλωμάτη ή, πιο ακριβέστερα, τον άνθρωπο που έχει κάνει το «ναι» επάγγελμα. Ενώ προσπαθεί να εμφανίζεται ως ισορροπημένος και πνευματικός, συνήθως δεν φέρει καμία πραγματική ανεξάρτητη σκέψη, αλλά με χαρά θα πάει μαζί με το status quo. Αυτό το διασκεδαστικό, χαρισματικό και γοητευτικό ζώδιο είναι μάταιο και παράλογο. Για να τον κερδίσετε, κολακέψτε τον, δείξτε άψογα ήθη και τρόπους και ποτέ, μα ποτέ, μην τον αναγκάσετε να πάρει μια απόφαση για τον εαυτό του.. Αν μπορείτε να τον τραβήξετε μακριά από τον καθρέφτη, θα βρείτε έναν κλέφτη σκέψης, που κλέβει ιδέες από όλους τους άλλους, καθώς δεν είναι σε θέση για πρωτότυπη σκέψη.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτό το βαθιά, παθιασμένο, σεξουαλικό ζώδιο δεν είναι τίποτα περισσότερο από έναν εκδικητικό, που σαμποτάρει τον εαυτό του, ένα σκληρό παιδί- που κρύβει αυτά τα χαρακτηριστικά ως ενήλικας! Αυτό το ζώδιο είναι γνωστό και ως συναισθηματικό (ψυχικό) βαμπίρ, γιατί έχει την ικανότητα να αποστραγγίζει όποιον διασχίζει το δρόμο του. Μπορει να περιγράφεται ως σεξουαλικός και με βάθος, αλλά για να πούμε την αλήθεια φοβάται μέχρι θανάτου την αληθινή οικειότητα και την συναισθηματική δέσμευση. Για να τον πάρετε με το μέρος σας, μην επαναλαμβάνεται αυτό που λέει ή μη τον μιμείστε. Το καλύτερο θα ήταν, να τον ακούτε προσεκτικά και ποτέ να μην τον κρίνετε.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο κυνηγός του ζωδιακού. Περισσότερο θα έλεγα ένα σεξουαλικό αρπακτικό, που είναι συνεχώς σε κίνηση και τρέχει μακριά από την ευθύνη! Είναι ονειροπόλος και φαντασιώνεται ότι το ειδικό καλλιτεχνικό του ταλέντο (ε;) θα τον κάνει διάσημο κάποια μέρα! Το άλλο πρόσωπο που αρέσκονται είναι ο «αιώνιος φοιτητής» που πάντα ψάχνει για γνώση. Να μην παίρνετε σοβαρά τις ψευδείς φιλοσοφίες του, ή την «πνευματική» του ευαισθητοποίηση, γιατί είναι ακριβώς ο τρόπος που χρησιμοποιεί για την αποφυγή της πραγματικότητας. Για να τον κερδίσετε, παραμείνετε αυθόρμητοι και έχετε πάντα μια τσάντα από καλούδια διαθέσιμα για μια απόδραση. Να θυμάστε ότι αυτό το ζώδιο χρειάζεται αλλαγή, όπως μερικοί άλλοι χρειάζονται ασφάλεια.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εδώ συναντάμε τον κ. Σπασίκλα των ζωδίων! Ποτέ δεν αναλαμβάνει ρίσκα, ποτέ δεν δείχνει τα αληθινά συναισθήματά του (εάν έχει οποιαδήποτε), συνεχώς σκέπτεται την κοινωνική αναρρίχηση και είναι αυταρχικός με όλους όσους βρίσκονται στο δρόμο του. Γεννιέται σε έναν σοβαροφανή κόσμο, ζει σε έναν σοβαροφανή κόσμο και πεθαίνει σε έναν σοβαροφανή κόσμο. Δυστυχώς, αυτός ο κόσμος υπάρχει σε μια άλλη εποχή! Παλιομοδίτης, κολλημένος στο χρόνο και με απειλή να αποκόψει τον καθένα που προσπαθεί να τον μεταφέρει στο τώρα. Συμβουλή: Μιλήστε του με οικονομικούς όρους και συμφωνίες, με καθαρή λογική και τον έχετε στο τσεπάκι σας.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ανθρωπιστής και ανεξάρτητος. Χμ, νομίζω πως όχι! Εξωραϊσμένος και έτσι συναισθηματικά αποστασιοποιημένος, εκπλήσσομαι που έχει φίλους. Εάν θέλετε να τον κρατήσετε ως κατοικίδιο, αφιερώστε τον εαυτό σας σε αυτόν, εξυπηρετήστε τον ως αφέντρα/ερωμένη, υπακούστε σε κάθε ιδιοτροπία του και θα τον κάνετε πολύ χαρούμενο. Ποτέ, μα ποτέ μην προσπαθήσετε να κατανοήσετε τι συμβαίνει στο μυαλό του, δεδομένου ότι εξακολουθεί να προσπαθεί και ο ίδιος να καταλάβει. Είναι εύκολο για αυτό το ριζοσπαστικό σύμβολο να βρει δικαιολογίες για να μην κάνει κάτι και σχεδόν αδύνατο για εμάς να βρούμε ένα λόγο για να το κάνει! Αυτοί είναι οι άνθρωποι που βλέπετε σε κοινωνικές εκδηλώσεις που έχουν στριμώξει τους λίγο φτωχούς, πλην τίμιους, αναπτύσσοντας βλακώδεις και παράλογες ιδεολογίες που σύντομα κάνουν τους άλλους θύματα τους.

 

 

ΙΧΘΥΕΣ

Ω! ευαίσθητα, ονειροπόλα Ψάρια! Ανάπηρα με την κοινή πραγματικότητα του κόσμου, δραπετεύουν σε παραληρηματικές καταστάσεις, προβάλλοντας την αδυναμία τους να αντιμετωπίσουν όλους και όλα. Αγαπούν να συμμετέχουν σε ένα δράμα, άλλωστε είναι τόσο καλοί ηθοποιοί... Αυτή είναι μια τακτική αποφυγής, καθώς χωρίς αυτό,ο υπόλοιπος κόσμος θα έβλεπε πόσο ρηχοί και επιφανειακοί μπορεί να είναι στην πραγματικότητα. Για να κερδίσετε έναν Ιχθύ, δώστε του ένα πινέλο, κάποιο μουσικό όργανο και μια συλλογή κρυστάλλων και στη συνέχεια αφήστε τον ήσυχο.