Ο Μίκης είναι εθνικό κεφάλαιο & μπορεί να λέει ό,τι θέλει

Θυμωμένος Μίκης Θεοδωράκης

Είναι ζήτημα αν υπάρχουν στην χώρα 4-5 άνθρωποι που να έχουν την προσφορά του Μίκη Θεοδωράκη.

Ο Μίκης πέρα από τα κατά καιρούς λάθη του μέσα σε μία πορεία 90 ετών και τις ανθρώπινες αδυναμίες του, είναι σταθερά από τους πολίτες της χώρας που κάνουν την διαφορά και μας κάνουν να νιώθουμε υπερηφάνεια.

Είναι πραγματικά λυπηρό ότι υπάρχει έστω και ένας Έλληνας που θα γράψει ή θα πει κάτι εναντίον του. Όπως όλοι μας είχε το δικαίωμα να κάνει κριτική στον πρωθυπουργό, εκτός και αν κάποιοι πιστεύουν ότι ανήκει σε μία υπέρτατη κατηγορία ανθρώπου και δεν μπορούμε να τον κριτικάρουμε.

Αν αυτά που έγραψε βρίσκουν αντίθετο τον Κύριο Τσίπρα, μπορεί να απαντήσει, το να βγαίνουν στο διαδίκτυο κάποιοι και να προσπαθούν να τον μειώσουν επειδή στην πολιτική του καριέρα έκανε κάτι για το οποίο δεν συμφωνούν, ή γράφοντας την ηλικία του, είναι πράγματι λυπηρό και σίγουρα δεν βλάπτει την ιστορία του Μίκη, αλλά άλλους.

Η τακτική του να μειώνουμε κάποιον καλλιτέχνη επειδή δεν συμφωνούμε με τα λεγόμενα του δεν είναι βέβαια πρωτόγνωρη, δυστυχώς είμαστε ένας  λαός που δεν σεβόμαστε την ιστορία μας σε κάθε τομέα.

Μην τα σκ.... τώρα και με τον Μίκη, ο Μίκης είναι ένας γίγαντας σε πολλούς τομείς, μακάρι κάποιοι να του μοιάσουν στο μέλλον, όχι μόνο καλλιτεχνικά, αλλά και σε άλλα.

Διαβάστε ακόμη: Όμορφη πόλη- Edith Piaf - Μίκης Θεοδωράκης (Les amants de Teruel)