Κάντε τις επιλογές σας!

Η συμμετοχή σας στην προσπάθειά μας έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία και κάθε ώρα, κάθε μέρα, η οικογένειά μας γίνεται όλο και μεγαλύτερη. Ένα μεγάλο ευχαριστώ είναι το λιγότερο που μπορούμε να σας πούμε για τα καλά σας λόγια που έρχονται κοντά μας από διάφορες πηγές.

Σήμερα ήταν και είναι μια ακόμα δύσκολη μέρα, πολλά τα θέματα και δεν είναι εύκολος ο τρόπος επιλογής για το τι μπορεί να δει ο καθένας από εμάς σύμφωνα με το χρόνο που έχει στην διάθεσή του.

Θα μου επιτρέψετε να σας προτείνω τι δεν πρέπει να χάσετε: Όλες οι αναφορές στον Pete Seeger θα σας μάθουν πράγματα που ίσως δεν ξέρετε, ειδικά μην χάσετε τα βίντεο με τους Weavers, τους Peter, Paul and Mary με την αέρινη παρουσία της Mary Travers που δεν ζει πια και τον Pete Seeger στο σώου του Johnny Cash.

To trailer της ταινίας του Terry Gilliam θα μεγαλώσει την αδημονία σας να την δείτε.
Πολύ καλή η νέα εκδοχή του τραγουδιού του Big Boi ο οποίος χρησιμοποιεί το Nothing Come Between Us της ανυπέρβλητης Sade.

Καλή η διασκευή του I Shot The Sheriff του Bob Marley από την Karen O των Yeah Yeah Yeahs.
Η ερμηνεία τραγουδιών της Bonnie Raitt από τον Justin Vernon των Bon Iver, είναι μια παραίνεση σε κάποιους να διευρύνουν τους μουσικούς τους ορίζοντες.

Mη χάσετε με τίποτα την εμφάνιση του Barry Gibb στον Jimmy Fallon όπου τραγουδά 3 τραγούδια των Everly Brothers και το You Should Be Dancing, την εμφάνιση των Arctic Monkeys στον David Letterman.

Με αφορμή τα σημερινά γενέθλια, Shipbuilding και Silence θα συγκινήσουν σίγουρα πολλούς.

Στην κλασική μουσική, η 9η συμφωνία του Dvorak είναι απόλαυση, όχι μόνο για τους φίλους της κλασικής μουσικής.
Αναμνήσεις με το Fragments Of Life των Roy Vedas και το Little Lies των Fleetwood Mac, συναυλία των Clash στην Ιαπωνία το 1982.

Oι απόψεις του Γιάννη Πετρίδη για τα Grammy και το πολιτικό σχόλιο του Κώστα Ζουγρή συμπληρώνουν μια γεμάτη μέρα και νύχτα. Πολλά από αυτά μπορείτε να τα δείτε μόλις βρείτε ελεύθερο χρόνο, υπάρχουν ακόμα οι Who από το 1965 και από χθες το Drunk In Love σε πολύ καλή ερμηνεία από την Angel Haze για το BBC.

Τέλος η δημοσίευση της φωτογραφίας των Daft Punk βρήκε μιμητές σε πολλά μεγάλα ελληνικά sites τα οποία βέβαια έβαλαν άλλες φωτογραφίες τους. Sorry εμείς το κάναμε από χθες και σήμερα απλά δώσαμε μεγαλύτερη έμφαση και το αντιλήφθηκαν.

Λουίζα Ζουγρή