Ο Κώστας Ζουγρής για τους κιθαρίστες

Ο Κώστας Ζουγρής για τους κιθαρίστες

 

Τα 'είδαμε όλα' μέσα σε δυο μέρες, να μας γράφει κάποιος ότι είμαστε εριστικοί επειδή γράφουμε την γνώμη μας, και η οποία ενδεχομένως δεν είναι αποδεκτή από κάποιους.

 

Είναι σαν να μιλάμε στο κενό, από πού προκύπτει ότι αμφισβητήσαμε την αξία τους;, θα αμφισβητούσαμε ποτέ κιθαρίστες όπως οι Rory Gallagher, Gary Moore και Ritchie Blackmore τους οποίους εμείς καθιερώσαμε στην Ελλάδα σαν κορυφαία ονόματα;

 

Και μην μας πείτε ότι δεν κάναμε τίποτα και έγιναν μόνοι τους, δείτε τις θέσεις που καταλαμβάνουν σε έγκυρα περιοδικά Αγγλίας και Αμερικής και θα καταλάβετε.

 

Το υπερεκτιμημένοι δεν ισχύει βέβαια για Αγγλία ή Αμερική, όπου είναι αποδεκτοί, αλλά σε καμία περίπτωση δεν έχουν την φήμη που απέκτησαν στην πατρίδα μας.

 

Οι σελίδες στο Facebook δημιουργήθηκαν σαν εργαλεία για να μαθαίνουν όσοι ενδιαφέρονται το τι γράφουμε στο site apotis4stis5, θέλουμε την συμπαράσταση όλων, δεν έχουμε να μοιράσουμε τίποτα με κανέναν, με όλους σας μας ενώνουν περισσότερα από όσα μας χωρίζουν.

 

Τώρα το αν κάποιοι επιλέξουν να σταματήσουν τα like και οτιδήποτε, είναι δικαίωμα τους, άλλωστε αυτά που γράφουμε και κάνουμε εδώ και 40 χρόνια είναι και ήταν αδιάφορα.

 

Ευτυχώς πάντως που έχουμε μεγαλώσει, μικρότεροι όταν δεν μας άρεσε κάτι το λέγαμε στην μαμά ή τον μπαμπά για να μαλώσει όποιον δεν μας άρεσε.

 

Για να κόψουμε την πλάκα και τις ειρωνείες, έχουμε μάθει ότι η αγάπη και η φιλία δεν είναι για όλους τους ανθρώπους αθάνατη, κανείς δεν είναι ταμπού, οι άνθρωποι ξεχνάνε πολύ εύκολα, απλά σκεφτείτε πόσες φορές έχετε αγαπήσει στην ζωή σας.

 

Το βασικό πρόβλημα έχει προκύψει ότι γίναμε πια πάρα πολλοί και λογικό είναι να υπάρχουν διαφωνίες, είναι αδύνατον να συμφωνούμε σε όλα, με όλους, εδώ μερικές φορές δεν συμφωνούμε και με τον εαυτό μας.

 

Ευχαριστούμε όσους μας παρακολουθούσαν μέχρι τώρα και θέλουν να αποχωρήσουν από την παρέα μας, έχουμε μεγαλώσει αρκετά για να κάνουμε πολιτική στην μουσική και να προσπαθούμε να γίνουμε αρεστοί σε όλους. Αυτό είναι αδύνατο, ο,τι και να γράψουμε, πάντα θα υπάρχουν, έστω λίγοι που θα διαφωνούν.

 

Το Πάσχα είναι γιορτή αγάπης, Καλή ανάσταση σε εσάς και τις οικογένειες σας, σας αγαπάμε όλους!

 

Κώστας Ζουγρής