Bob Ezrin: παραγωγός των Pink Floyd, Lou Reed αμφισβητεί την αξία του Kanye West και ο Kanye αντιδρά

 Bob Ezrin: παραγωγός των Pink Floyd, Lou Reed αμφισβητεί την αξία του Kanye West και ο Kanye αντιδρά

Bob Ezrin με σημαντικά δισκογραφικά έργα στο ενεργητικό του σαν παραγωγός, όπως τα άλμπουμ Berlin του Lou Reed, The Wall-Pink Floyd, Destroyer-Kiss, όλα τα καλά άλμπουμ του Alice Cooper, Division Bell/A Momentary Lapse Of Reason-Pink Floyd, το πρώτο άλμπουμ του Peter Gabriel και πολλά άλλα.

Δήλωσε ότι ο Kanye West δεν κατάφερε να φτάσει στο ύψος ονομάτων όπως οι Jay Z, 2Pac, Notorious BIG, ούτε άνοιξε νέους δρόμους όπως οι N.W.A..

Σε καμία περίπτωση δεν είναι πρωτοπόρος όπως ο Grandmaster Flash, ενώ δεν πέρασε κοινωνικά μηνύματα όπως κάνουν ο Eminem και ο Kendrick Lamar.

Σε επίπεδο σύνθεσης τα τραγούδια του είναι μέτρια και μάλλον δεν θα τα θυμάται κανείς σε 20 χρόνια, πιο πολύ σημασία δίνει ο κόσμος στην συμπεριφορά του παρά στην μουσική του.

Ο Kanye βέβαια αντέδρασε με αλλεπάλληλα Tweet γράφοντας ποιος ξέρει τον Bob Ezrin, βαρέθηκα να ακούω τους ηλικιωμένους να λένε διάφορα κλπ.

Το τελευταίο του άλμπουμ The Life Of Pablo δεν έδωσε τα απαραίτητα στοιχεία στην εταιρία που τα συγκεντρώνει και έτσι δεν θα εμφανισθεί άμεσα στα τσαρτ της Αμερικής.

Λουίζα Ζουγρή