Οι 5 μεγαλύτεροι χωρισμοί Celebrity των τελευταίων 15 ετών...

Οι 5 μεγαλύτεροι χωρισμοί Celebrity των τελευταίων 15 ετών...

5. Katie Holmes & Tom Cruise

Η δήλωση τους αναφορικά με τον χωρισμό το 2012:

Δεσμευόμαστε να εργαστούμε από κοινού ως γονείς ώστε να μπορέσουμε να πετύχουμε αυτό που είναι καλύτερο για την κόρη μας Surι.... Επιθυμούμε να κρατήσουμε τα οικογενειακά μας θέματα εκτός δημοσιότητας και να εκφράσουμε τον αλληλοσεβασμό μας αναφορικά με τις δεσμεύσεις που δώσαμε υποστηρίζοντας ο ένας τον άλλονως γονείς.


4. Jennifer Lopez & Marc Anthony

jeniffer lopez marc antony

Η δήλωση τους αναφορικά με τον χωρισμό το 2011:

Αποφασίσαμε να δώσουμε ένα τέλος στον γάμο μας. Αυτή ήταν μία πολύ δύσκολη απόφαση. Έχουμε φθάσει σε ένα φιλικό συμβιβασμό σε όλα τα θέματα. Είναι μία πολύ δύσκολη ώρα για όλους όσους εμπλέκονται και αυτή την ώρα θα επιθυμούσαμε την ιδιωτικότητα μας.


3. Heidi Klum & Seal

ap people seal heidi klum

Η δήλωση τους αναφορικά με τον χωρισμό το 2012:

Έχοντας χαρεί επτά χρόνια γάμου γεμάτα αγάπη, αφοσίωση και χαρούμενες στιγμές, μετά από αρκετή εσωτερική αναζήτηση αποφασίσαμε να χωρίσουμε. Διατηρούμε τον μεγαλύτερο σεβασμό ο ένας για τον άλλον στην σχέση μας και συνεχίζουμε να αγαπάμε ο ένας τον άλλον πάρα πολύ, αλλά δυστυχώς έχουμε απομακρυνθεί... Σε αυτό το φιλικό κλίμα η πρώτη μας προτεραιότητα είναι η προστασία και η εξασφάλιση των παιδιών μας σε μία δύσκολη μεταβατική περίοδο... Ευχαριστούμε την οικογένεια μας, τους φίλους μας και τους θαυμαστές μας για τα καλά τους λόγια και την υποστήριξη τους... Για το καλό των παιδιών μας σας ευχαριστούμε που σέβεστε την ιδιωτικότητα μας.


2. Jennifer Aniston & Brad Pitt

pitt aniston

Η δήλωση τους αναφορικά με τον χωρισμό το 2005:

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, ότι ο χωρισμός μας δεν είναι σε καμία περίπτωση αποτέλεσμα στις εικασίες που αναφέρονται στα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Η απόφαση μας αυτή, είναι αποτέλεσμα, πολύ προσεκτική σκέψης. Θα παραμείνουμεδεσμευμένοι ως φίλοι με μεγάλη αγάπη και θαυμασμό ο ένας για τον άλλο.


1. Gwyneth Paltrow & Chris Martin

ap paltrow martin divorce

Η δήλωση τους αναφορικά με τον χωρισμό το 2014:

Με μία καρδιά γεμάτη λύπη αποφασίσαμε να χωρίσουμε. Προσπαθούσαμε σκληρά για την σχέση μας για πάνω από έναν χρόνο, κάποιο διάστημα μαζί, κάποιο άλλο διάστημα χωριστά, ώστε να μπορέσουμε να διαπιστώσουμε τι συμβαίνει μεταξύ μας, και καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι παρόλο που αγαπάμε ο ένας τον άλλον πάρα πολύ θα παραμείνουμε χωριστά.