Μουσική συμπαράσταση στον Αλέξη Τσίπρα

Μουσική συμπαράσταση στον Αλέξη Τσίπρα

Δεν υπάρχει λογικός άνθρωπος που να μην συμφωνεί ότι αυτά που ζητάει η κυβέρνηση από τους δανειστές είναι οι λύσεις που θα μπορούσαν να βγάλουν την χώρα από το αδιέξοδο.

Ανεξάρτητα από τον τρόπο που παρεμβαίνουν ενίοτε μερικοί από τους υπουργούς που θυμίζει ερασιτέχνες, αν ο Τσίπρας εφαρμόσει με την κυβέρνηση του τις προτάσεις των δανειστών, τότε η χώρα θα βυθιστεί πιο βαθιά στην ύφεση.

Μέχρι τώρα παρά τους έντονους φόβους μας για καταστροφή, δεν τα πηγαίνει άσχημα, εφαρμόζει μία τακτική που τον έχει ακόμα στο παιχνίδι, το ερώτημα όμως είναι ως πότε και σε όλες τις ιστορίες αυτό που έχει σημασία είναι το τέλος.

Αν καταφέρει να πετύχει τα ουτοπιστικά για πολλούς οράματα του, η χώρα θα αναπνεύσει, αν όχι είναι πιθανό να καταστραφεί, τόσο απλά.

Παρακολουθούμε το πιο αβέβαιο θρίλερ με θέμα όμως την τύχη ενός ολόκληρου λαού, ο Ελληνικός λαός με τις πρόσφατες εκλογές επέλεξε τον Τσίπρα να διαχειρισθεί τις τύχες του μακάρι να μην αποδειχθεί λανθασμένη η επιλογή του.

Εμείς θα προσπαθήσουμε να διασκεδάσουμε την κατάσταση με 10 τραγούδια που έχουν ουτοπιστικό θέμα, δεν άλλαξαν τον κόσμο, όμως δικαίωσαν τον εμπνευστή τους και έμειναν στην ιστορία.

Κώστας Ζουγρής

IMAGINE-John Lennon

GIVE PEACE A CHANCE-Plastic Ono Band

MAD WORLD-Gary Jules

ONE LOVE-Bob Marley

THE SCIENTIST-Coldplay

HEAL THE WORLD-Michael Jackson

LAND OF CONFUSION-Genesis

CHANGES-2Pac

https://www.youtube.com/watch?v=nay31hvEvrY

ROAD TO NOWHERE-Talking Heads

THE CRYSTAL SHIP-The Doors