Private Investigations-Dire Straits

Private Investigations-Dire Straits

Το " Private Investigations " είναι ένα τραγούδι του βρετανικού ροκ συγκροτήματος Dire Straits από το άλμπουμ τους Love over Gold . Έφτασε στο νούμερο 2 στο Ηνωμένο Βασίλειο (παρά το μήκος του) και είναι μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους στα chart στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Το κομμάτι έχει εμφανιστεί στα άλμπουμ συλλογής Money for Nothing και Sultans of Swing: The Very Best of Dire Straits και είναι το ομώνυμο κομμάτι της πιο πρόσφατης συλλογής του 2005, Private Investigations: The Best of Dire Straits & Mark Knopfler .

Το τραγούδι ξεκινά με μια ενορχήστρωση συνθεσάιζερ με βαθύ τόνο, που οδηγεί σε μια αργή εξέλιξη στο πιάνο που συνοδεύει μια κλασική κιθάρα, ακολουθούμενη από αρκετούς προφορικούς στίχους. Η ενιαία επεξεργασία αφαιρεί τα αρχικά συνθεσάιζερ, ξεκινώντας από την ακουστική κιθάρα.

Μετά τους στίχους, το τραγούδι ανοίγει σε ένα αργό, μπάσο ρυθμό, με δυνατές συγχορδίες ηλεκτρικής κιθάρας στο τέλος, πριν από το σταδιακό diminuendo που χαρακτηρίζει την εκτεταμένη αλληλεπίδραση μεταξύ της ακουστικής κιθάρας του Mark Knopfler και της μαρίμπας που παίζει ο Mike Mainieri .

 

 

https://www.popup.gr/