Hey You-Pink Floyd

Hey You-Pink Floyd

hey+you.png (320×320)

Hey You των μεγάλων ομίλων που (δήθεν) αγνοείται τις ανάγκες της χώρας και δωρίζεται μόνο κούκλες και μπάλες σε παιδάκια, βάζετε επιλεκτικά τις καταχωρίσεις σας, κάνετε νέες προσλήψεις νέων μόνο με επιδοτήσεις του κράτους, και έχετε κατεβάσει τους μισθούς σε επίπεδο περασμένου αιώνα, χωρίς να έχει μειωθεί ο κύκλος εργασιών σας, τα κέρδη είναι άλλη ιστορία, κάποτε θα καταλάβετε ότι η απληστία θα καταβροχθίσει και εσάς.

Διαρροή στο Σαβουράηβορ, οι αριθμοί του τζόκερ και τώρα το τέλος, διαρροή στο Master chef, αυτά απασχολούν τα ΜΜΕ και σε ανταπόδοση παίρνουν υποψηφιότητες για την Ευρωβουλή. 15000 το μήνα παρακαλώ, να εξασφαλισθούν για τα γεράματα κι εμείς ρωτάμε, έχετε τα ψηφιακά μας βιβλία αν όχι, περιμένετε, στον επόμενο αιώνα η Ελληνική κυβέρνηση θα φροντίσει να τα αποκτήσει για να τα μοιράσει στους μαθητές.

Η σελίδα μας δεν είναι προσφορά των μεγάλων ομίλων που συντηρούν τα περισσότερα ΜΜΕ, την στηρίζουν ελάχιστοι από εσάς, αν έχετε την δυνατότητα και πιστεύετε σ'αυτό που κάνουμε ελάτε στην παρέα μας και θα παίρνετε τακτικά αποκλειστικές λίστες και πληροφορίες.

Κώστας Ζουγρής