All Around the World-Lisa Stansfield

All Around the World-Lisa Stansfield

Νο 1 στην Αγγλία τον Νοέμβριο του 1989

Το " All Around the World " είναι ένα τραγούδι της Αγγλίδας τραγουδίστριας, τραγουδοποιού και ηθοποιού Lisa Stansfield από το ντεμπούτο στούντιο άλμπουμ της, Affection (1989). Κυκλοφόρησε ως το δεύτερο σινγκλ του άλμπουμ στις 16 Οκτωβρίου 1989 από την Arista Records .

Γράφτηκε από τους Στάνσφιλντ, Ίαν Ντέβανεϊ και Άντι Μόρις, ενώ η παραγωγή έγινε από τους Ντιβάνεϊ και Μόρις. Το τραγούδι έλαβε ευνοϊκές κριτικές από κριτικούς μουσικής. Οι , Stansfield, Devaney και Morris, έλαβαν το 1989 το βραβείο Ivor Novello για το καλύτερο τραγούδι μουσικά και στιχουργικά.

Το "All Around the World" ήταν επίσης υποψήφιο για το βραβείο Grammy για την καλύτερη γυναικεία ποπ φωνητική ερμηνεία στο33α Ετήσια Βραβεία Γκράμι . Επιπλέον, η Στάνσφιλντ προτάθηκε για το βραβείο Grammy για τον καλύτερο νέο καλλιτέχνη . Το τραγούδι έγινε το πρώτο από τα δύο νούμερο ένα σινγκλ του Ηνωμένου Βασιλείου για το Στάνσφιλντ (το δεύτερο ήταν μια εμφάνιση στο " Five Live " EP των George Michael και Queen ) και το πρώτο από τα οκτώ top-1 επιτυχίες που θα πετύχαινε σε αυτή τη χώρα.