Amy Winehouse - You Know I'm No Good

Amy Winehouse - You Know I'm No Good

Από το άλμπουμ του 2006 Back To Black

Το " You Know I'm No Good " είναι από το δεύτερο και τελευταίο στούντιο άλμπουμ της, Back to Black (2006). Κυκλοφόρησε ως το δεύτερο σινγκλ από το Back to Black στις 8 Ιανουαρίου 2007.

Αρχικά ηχογραφήθηκε ως σόλο κομμάτι, έγινε remix με guest φωνητικά από το μέλος των Wu-Tang Clan, Ghostface Killah . Το πρωτότυπο εμφανίστηκε στο άλμπουμ της Winehouse, ενώ η έκδοση με τον Ghostface Killah εμφανίζεται στο άλμπουμ του More Fish .

Οι Arctic Monkeys το ερμήνευσαν στο Live Lounge του Jo whiley στο BBC Radio 1 στη δεύτερη εμφάνισή τους εκεί, μαζί με το σινγκλ τους εκείνη την εποχή, " Brianstorm ". Το καλοκαίρι του 2007, το "You Know I'm No Good" χρησιμοποιήθηκε σε διαφημίσεις και στην πρώτη σεζόν που άνοιξε για το τηλεοπτικό δράμα Mad Men της AMC , αν και αντικαταστάθηκε με το τρέχον θεματικό τραγούδι για κυκλοφορία DVD.

Χρησιμοποιήθηκε επίσης για το άνοιγμα του Secret Diary of a Call Girl του ITV . Στην ανακεφαλαίωση του The Best Songs του 2007 από το περιοδικό Entertainment Weekly , κατατάχθηκε στη δεύτερη θέση.