Too Shy-Kajagoogoo

Too Shy-Kajagoogoo

1983, τότε ήταν 'κόκκινο πανί' για τους φίλους του ροκ, σήμερα; 65 ετών ο Limahl

Το " Too Shy " ηχογραφήθηκε από το αγγλικό συγκρότημα Kajagoogoo , και κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο του 1983. Το πρώτο σινγκλ από το ντεμπούτο άλμπουμ τους White Feathers , το τραγούδι έγινε αμέσως επιτυχία και έφτασε στο νούμερο ένα στο UK Singles Chart για δύο εβδομάδες.

Ήταν επίσης πολύ επιτυχημένο σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες και την Ιαπωνία, περνώντας πέντε εβδομάδες στο νούμερο ένα στη Γερμανία, φτάνοντας επίσης στο νούμερο ένα στο Βέλγιο και την Ιρλανδία, καθώς και στο νούμερο δύο στη Γαλλία και την Ελβετία και στο νούμερο τέσσερα στη Σουηδία, την Αυστρία και την Ολλανδία.

Υποβοηθούμενο από έντονη περιστροφή στο MTV , το τραγούδι έγινε αργότερα επιτυχία στις Ηνωμένες Πολιτείες, φτάνοντας στο νούμερο 5 στο Billboard Hot 100 . Είναι η μόνη σημαντική επιτυχία του Kajagoogoo στις ΗΠΑ , όπου το συγκρότημα θεωρείται ευρέως ως ένα θαύμα με ένα χτύπημα .

Στο Ηνωμένο Βασίλειο, ωστόσο, ο Kajagoogoo είχε περαιτέρω επιτυχίες, συμπεριλαμβανομένων δύο ακόμη κορυφαίων 10 σινγκλ: " Ooh to Be Ah " και " Big Apple ", και τα δύο το 1983.

 

 

Γίνε φίλος στην νέα μας σελίδα και πρότεινε την στους φίλους σου

Γιάννης Πετρίδης - Κώστας Ζουγρής - Από τις 4 στις 5