It's A Sin-Pet Shop Boys

It's A Sin-Pet Shop Boys

Από αμαρτίες, άλλο τίποτα, απλά συνήθως ξεγελάμε τον εαυτό μας και μερικούς από τους άλλους. Ο τραγουδιστής τους Neil Tennant γεννήθηκε 10 Ιουλίου 1954

Στο τραγούδι, ο Tennant περιγράφει κάποιες εντυπώσεις που πήρε από την εποχή του στο Καθολικό  Λύκειο του St Cuthbert στο Newcastle upon Tyne . Κατέληξε να νιώθει ότι όλα όσα είχε κάνει ή επρόκειτο να κάνει ήταν αμαρτία. Ο Tennant είπε ότι έγραψε τους στίχους καθαρίζοντας τα συναισθήματά του σε μια στιγμή απογοήτευσης και θυμού, αλλά ότι δεν ήταν κάτι σοβαρό: 

Ο κόσμος το πήρε πολύ σοβαρά. το τραγούδι γράφτηκε σε περίπου δεκαπέντε λεπτά και προοριζόταν ως αστείο για τη κατασκήνωση, και δεν ήταν κάτι που συνειδητά το πήρα πολύ σοβαρά. Μερικές φορές αναρωτιέμαι αν είχε περισσότερα από όσα πίστευα εκείνη τη στιγμή. Αλλά ο τοπικός ιερέας της ενορίας στο Νιούκαστλ έκανε ένα κήρυγμα για αυτό και σκέφτηκε πώς η Εκκλησία άλλαξε από την υπόσχεση μιας φρικτής κόλασης στο μήνυμα της αγάπης.

Στον κώδικα , ο Tennant απαγγέλλει ένα μέρος του Confiteor στα λατινικά , το οποίο μεταφράζεται στα αγγλικά: «Ομολογώ στον παντοδύναμο Θεό και σε εσάς, αδελφοί μου, ότι αμάρτησα υπερβολικά σε σκέψεις, λόγια, πράξεις και παράλειψη, με υπαιτιότητά μου. , από υπαιτιότητα μου, από το πιο οδυνηρό μου λάθος».

"Το 'It's a Sin', στην καρδιά του, είναι ένας δίσκος heavy metal", είπε ο Tennant. «Υπάρχει μια τεράστια σχέση μεταξύ της μουσικής hi-NRG και του heavy metal: το επείγον, οι συγχορδίες, η ελαφρώς ιστορική μελωδία».  Το δραματικό, υπερβολικό ύφος παραγωγής του , γεμάτο με συνθεσάιζερ, επιτυχίες ορχήστρας και δεσμευμένο από ένα μη συνεχές δείγμα αντίστροφης μέτρησης της NASA , έχει φτάσει να αποτελεί παράδειγμα των πιο θεατρικών ακροτήτων του μουσικού στυλ των Pet Shop Boys.  Παραμένει βασικό κομμάτι της συναυλίας, καθώς είναι ένα από τα δύο μόνο τραγούδια (μαζί με το " West End Girls ") που έχει παιχτεί σε κάθε περιοδεία Pet Shop Boys. 

Το συγκρότημα δήλωνε εκείνη την εποχή ότι επιθυμούσε την παραγωγή του τραγουδιού Stock Aitken Waterman , καθώς ήταν τεράστιοι θαυμαστές. Ο Neil έχει δηλώσει ότι ο Pete Waterman μισούσε το demo, γι' αυτό στράφηκαν στον μηχανικό remix του SAW, Phil Harding, για να κάνουν remix το τραγούδι για την κυκλοφορία στις ΗΠΑ (το οποίο έμεινε χωρίς πιστοποίηση στο μανίκι). Θα δούλευαν ξανά μαζί του στο " I'm Not Scared ", το single που έγραψαν για το συγκρότημα Patsy Kensit Eighth Wonder και τα remix του " Always on My Mind ".

Οι Pet Shop Boys είναι γνωστό ότι σταματούν μεταξύ του "It's a Sin" και του " I Will Survive " της Gloria Gaynor στις συναυλίες τους. 

 

https://www.popup.gr/