She Loves You-Beatles

She Loves You-Beatles

Το " She Loves You "  ξεπέρασε αρκετά ρεκόρ πωλήσεων στα charts του Ηνωμένου Βασιλείου και έκανε ρεκόρ στο τις Ηνωμένες Πολιτείες ως ένα από τα πέντε τραγούδια των Beatles που κατείχαν τις πέντε πρώτες θέσεις στα τσαρτ ταυτόχρονα, στις 4 Απριλίου 1964.

Παραμένει το single με τις περισσότερες πωλήσεις του συγκροτήματος στο Ηνωμένο Βασίλειο και εκείνο με τις μεγαλύτερες πωλήσεις της δεκαετίας του 1960 από οποιονδήποτε άλλο καλλιτέχνη.

Τον Νοέμβριο του 2004, το Rolling Stone κατέταξε το "She Loves You" στον αριθμό 64 στη λίστα με τα 500 καλύτερα τραγούδια όλων των εποχών.

Τον Αύγουστο του 2009, στο τέλος του "Beatles Weekend", το BBC Radio 2 ανακοίνωσε ότι το "She Loves You" ήταν το single με τις περισσότερες πωλήσεις όλων των εποχών των Beatles στο Ηνωμένο Βασίλειο με βάση πληροφορίες που συγκεντρώθηκαν από την εταιρεία επίσημων chart.

Στον Καναδά, το τραγούδι συμπεριλήφθηκε στο άλμπουμ Twist and Shout . Στις ΗΠΑ, ήταν το τελευταίο τραγούδι στο δεύτερο άλμπουμ των Beatles .

Ήταν η μεγαλύτερη επιτυχία τους στην Βρετανία και το τραγούδι που εγκαινίασε την 'Μπητλομανία', Σεπτέμβριος 1963 επιστροφή στο Νο 1 της Αγγλίας. Ηχογραφήθηκε 1η Ιουλίου 1963.