Σε αναμονή για την δήλωση των Smashing Pumpkins που θα αφορά την επιστροφή τους με τα αυθεντικά μέλη πλην της D’arcy Wretzky που πιστεύει ότι δεν την θέλει ο James Iha, εκφράζει παράπονα και διχάζει τους οπαδούς τους.

 

Το ροκ σας περιμένει... τα 200 καλύτερα ροκ άλμπουμ από τους Πετρίδη-Ζουγρή και μην ακούτε αυτούς που λένε ότι το ροκ πέθανε. Οι άνθρωποι φεύγουν, η μουσική μένει... Forever. Σε ψηφιακή μορφή, πληροφορίες στο site.

 

Με τη δωρεά οποιουδήποτε ποσού παίρνετε 1 από τα 7 ηλεκτρονικά μας βιβλία... 200 Ροκ Άλμπουμ & η ιστορία τους, 50 Heavy Metal-Hard Rock Album, 50 Indie-Punk Album, 101 Soul/Black/Hip-Hop Album, Ένα όμορφο μουσικό ταξίδι 5 χρόνια στην Ελευθεροτυπία,Το μουσικό ταξίδι του Γιάννη Πετρίδη 5 χρόνια στην Ελευθεροτυπία και 'Η μουσική στη ζωή μας, μια μικρή ιστορία της' (Pay Pal ή πιστωτική, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)