Γιάννης Πετρίδης: Γιατί υποθετικά το όσκαρ ερμηνείας ανήκει στον Bruce Springsteen

Γιάννης Πετρίδης: Γιατί υποθετικά το όσκαρ ερμηνείας ανήκει στον Bruce Springsteen

Στα τέλη του περασμένου μήνα οι περισσότεροι από εμάς που εδώ στην χώρα μας ασχολούνται με την μουσική και αναφερθήκαμε στις άσκοπες πια ανασκοπήσεις, περάσαμε απαρατήρητο σχεδόν ένα γεγονός που είναι από τα σπουδαιότερα στην ιστορία της μουσικής και θέλω να γράψω δύο γραμμές γι' αυτό.

Ποτέ δεν έχει συμβεί ένα ανάλογο γεγονός και ίσως δεν θα συμβεί ποτέ στο μέλλον από έναν καλλιτέχνη του ροκ σαν αυτό που έκανε ο Springsteen στο Broadway. Έχει αποδειχθεί ήδη, ότι ο Bruce στην σκηνή, κατά την διάρκεια των συναυλιών του, κυριολεκτικά είναι ασυναγώνιστος, αλλά ποτέ δεν φανταζόμουν ότι για 5 ημέρες την εβδομάδα για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα θα μπορούσε να στήσει μια τόσο συναρπαστική παράσταση ενός ρόλου.

Δεν μπορώ να περιγράψω τα συναισθήματα που μου προκαλεί αυτή η εμφάνιση του και ο τρόπος που περιγράφει την ζωή του. Κανονικά θα πρέπει, υποθετικά, να πάρει αυτός το όσκαρ αντρικής ερμηνείας της χρονιάς.

Γιάννης Πετρίδης

Αν πιστεύετε στην φιλοσοφία της σελίδας μας ενισχύστε την προσπάθεια μας και θα παίρνετε τακτικά αποκλειστικές πληροφορίες και λίστες.

Νέος διαγωνισμός μέχρι την Κυριακή 20/1 με δώρο 3 διπλά cd του Bruce Springsteen με τις ηχογραφήσεις από τις παραστάσεις στο Broadway.

Συμμετέχουν όσοι κάνουν οποιαδήποτε δωρεά. για την ενίσχυση της σελίδας μας.