O Neil Young που κάηκε το σπίτι του επικρίνει τον Trump

O Neil Young που κάηκε το σπίτι του επικρίνει τον Trump

Όπως πολλοί άλλοι στην Καλιφόρνια, ο Neil Young έχει χάσει το σπίτι του στις πυρκαγιές.

Στην ιστοσελίδα του, ο θρυλικός rocker αποκάλυψε ότι το σπίτι του στο Malibu κάηκε το Σαββατοκύριακο.

"Η Καλιφόρνια είναι ευάλωτη - όχι λόγω της κακής διαχείρισης των δασών, όπως μας λέει ο DT (ο αποκαλούμενος πρόεδρός μας). Στην πραγματικότητα, αυτό δεν ήταν δασική πυρκαγιά, "έγραψε ο Young. "Είμαστε ευάλωτοι λόγω της κλιματικής αλλαγής. τα ακραία καιρικά φαινόμενα και η εκτεταμένη ξηρασία μας είναι μέρος αυτής. "

"Οι θερμοκρασίες μας είναι υψηλότερες από ποτέ σε αυτό το καυτό καλοκαίρι. Αυτό δεν βοήθησε ",

Για να ολοκληρώσει τις παρατηρήσεις του, ο Young έθεσε τα εξής: "Φανταστείτε έναν ηγέτη ο οποίος αψηφά την επιστήμη, λέγοντας ότι οι λύσεις αυτές δεν πρέπει να αποτελούν μέρος της λήψης αποφάσεων εκ μέρους μας. Φανταστείτε έναν ηγέτη που ενδιαφέρεται περισσότερο για τη δική του βολική γνώμη από ό, τι κάνει για τους ανθρώπους που οδηγεί. Φανταστείτε έναν ακατάλληλο ηγέτη.

Σε ένα tweet που δημοσιεύτηκε το Σάββατο το πρωί, ο Trump κατηγόρησε τη φτωχή διαχείριση των δασών για τη συνεχιζόμενη κρίση και απειλούσε να μειώσει την ομοσπονδιακή χρηματοδότηση στο μέλλον. Αυτό που απέτυχε να επισημάνει ο Trump είναι ότι πάνω από το 90% της καμένης γης είναι μέχρι στιγμής ομοσπονδιακής ιδιοκτησίας και η διοίκησή του έχει μειώσει τα προγράμματα πυροπροστασίας στον ομοσπονδιακό προϋπολογισμό. Ο Trump πιστεύει επίσης ότι η αλλαγή του κλίματος είναι μια φάρσα.

Μαζί με τον Young, οι Fred Durst των Limp Bizkit, ο σκηνοθέτης Scott Derrickson και ο ηθοποιός Gerard Butler έχασαν τα σπίτια τους στη φωτιά. Το Paramount Ranch, όπου γυρίστηκε το Westworld του HBO, κάηκε επίσης.