Ο Κερκ Χάμετ των Metallica πουλάει το σπίτι του στο Σαν Φρανσίσκο

Ο Κερκ Χάμετ των Metallica πουλάει το σπίτι του στο Σαν Φρανσίσκο

Ακόμα ένα ακίνητό του, αυτή τη φορά στο Σαν Φρανσίσκο πουλάει ο κιθαρίστας των Metallica Κερκ Χάμετ. Πρόκειται για μία πολυτελή κατοικία με θέα στην παραλία και δίπλα σε ένα άλλο πολυτελές σπίτι, το οποίο ο Χάμετ το πούλησε τον Μάρτιο για 12,8 εκατ. δολάρια.

Η τιμή του σπιτιού που είναι προς πώληση φτάνει τα 13 εκατ. δολάρια, ενώ το 2016 που είχε βγει για πρώτη φορά προς πώληση η τιμή του έφτανε τα 16 εκατ. δολάρια, αν και ο ίδιος το αγόρασε το 2005 έναντι 5,7 εκατ. δολαρίων. Το σπίτι χτίστηκε το 1920, πάνω σε έναν βράχο και είναι μεσογειακού στιλ, διαθέτει τεράστια παράθυρα με θέα τη θάλασσα, τέσσερα υπνοδωμάτια, πέντε μπάνια, ένα μεγάλο σαλόνι με τζάκι και μία επίσημη τραπεζαρία. Η ανακαινισμένη κουζίνα περιλαμβάνει μια γωνιά πρωινού καθώς και ένα οικογενειακό δωμάτιο. Αλλά το μεγαλύτερο ατού του σπιτιού είναι η θαυμάσια βεράντα με θέα στον ωκεανό.

Ο Χάμετ, ο οποίος μεγάλωσε στο Σαν Φρανσίσκο, ήταν ο πρώτος κιθαρίστας και τραγουδοποιός των Metallica από το 1983 και βρίσκεται στην 11η θέση στον κατάλογο του Rolling Stone του 2003 με τίτλο «Οι 100 μεγαλύτεροι κιθαριστές της μέταλ μουσικής όλων των εποχών».