Θεωρητικά αν όλοι οι επισκέπτες μας έδιναν από 10 - 20 ευρώ τον χρόνο, η σελίδα μας δεν θα είχε κανένα πρόβλημα... Συμβαίνει όμως το αντίθετο, ελάχιστοι, θα λέγαμε μερικές δεκάδες μας έχουν ήδη βοηθήσει.   

 

Γιατί να το κάνετε; αν δεν μπορείτε να απαντήσετε μόνοι σας στο ερώτημα, ξεχάστε το. 

 

'Υιοθετήστε' το apotis4stis5,

 

 

 

Κοινοποιήστε τις αναρτήσεις μας που σας αρέσουν, γραφτείτε στην καθημερινή μας ενημέρωση http://www.apotis4stis5.com/mail Αν θέλετε μπορείτε να ενισχύσετε οικονομικά την προσπάθεια μας...  Η συνδρομή σας θα βοηθήσει να συνεχίσουμε να σας προσφέρουμε το καλύτερο που μπορούμε.

 

Με τη δωρεά οποιουδήποτε ποσού παίρνετε ένα από τα 6 ηλεκτρονικά μας βιβλία... 200 Ροκ Άλμπουμ & η ιστορία τους, 50 Heavy Metal-Hard Rock Album, 50 Indie-Punk Album, 101 Soul/Black/Hip-Hop Album, Ένα όμορφο μουσικό ταξίδι 5 χρόνια στην Ελευθεροτυπία και Το μουσικό ταξίδι του Γιάννη Πετρίδη 5 χρόνια στην Ελευθεροτυπία (Pay Pal ή πιστωτική, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)