Μια συλλογή cd που έχει αρκετές 'κομματάρες'

Μια συλλογή cd που έχει αρκετές 'κομματάρες'

Ανήκω στην ομάδα των ανθρώπων που δύσκολα θυμώνουν, όμως στεναχωριέμαι εύκολα, ειδικά όταν πιστεύω ότι με αδικούν.

Δεν είναι εύκολο να καταλάβουν μερικοί ότι η σελίδα μας δεν έχει άλλο τρόπο επιβίωσης πέρα από την δική σας βοήθεια, οι διαφημίσεις είναι ελάχιστες και αποφέρουν ελάχιστα έσοδα σε σχέση με αυτά που απαιτούνται.

Δεν υποχρεώνουμε κανέναν να μας βοηθήσει, ούτε δίνουμε αρωματικά μαντηλάκια, δίνουμε κάποια βιβλία σε ηλεκτρονική μορφή και τελευταία δίσκους βινυλίου και cd σε διαγωνισμούς.

Οι συμμετοχές είναι ελάχιστες, εντάξει, τι να κάνουμε το ενδιαφέρον για την μουσική είναι πολύ χαμηλό, αλλά και πάλι το παλεύουμε χωρίς να υποχρεώνουμε κανέναν να συμμετάσχει.

Υπάρχουν μέχρι στιγμής όμως 5-10 άτομα στα 4.500.000 σχεδόν των επισκεπτών, που δεν γουστάρουν να διαβάζουν για το donate και διαμαρτύρονται. Θέλουν να βλέπουν ότι βλέπουν 'χωρίς διαφημίσεις'.

Πιστεύω ότι έχουν άδικο, μπορεί και να κάνω λάθος.

Αυτές τις μέρες δίνουμε ένα cd συλλογή με 34 τραγούδια που παίζαμε συχνά στην εκπομπή. παραθέτω μερικά από την δεκαετία του '90, δεν είναι ανάγκη να συμμετάσχετε στον διαγωνισμό, ήδη το έχουν κάνει 5-6 άτομα και από αυτούς θα βγει αύριο το βράδυ στις 8. Τυχερός θα είναι αυτός που στην ώρα παραλαβής του mail θα υπάρχει ο αριθμός από το λεπτό που θα μπει το πρώτο γκολ στον τελικό του κυπέλλου Αγγλίας. Αν μπει μετά το 60 θα προσθέσουμε τους δύο αριθμούς πχ,65, 6+5=11

https://www.apotis4stis5.com/news-f/31239-cd-2

Κώστας Ζουγρής