Πόσα cd από τα 2005 τραγούδια του αιώνα έχετε στην κατοχή σας; ευκαιρία να αποκτήσετε άλλο 1

Πόσα cd από τα 2005 τραγούδια του αιώνα έχετε στην κατοχή σας; ευκαιρία να αποκτήσετε άλλο 1

R 11073548 1510049269 4842.jpeg

Διπλό cd δώρο σε έναν από τους πιστούς ακροατές μας που δεν κατάφερε να αποκτήσει όταν κυκλοφορούσε αυτό το cd με τραγούδια από τους Jefferson Airplane, Harry Belafonte, Elvis Presley κα. από τις ελάχιστες συλλογές με τραγούδι του Elvis, Nilsson και συνολικά 32 ιστορικά τραγούδια που είχαμε συμπεριλάβει στο βιβλίο μας 2005 τραγούδια του αιώνα.

Στην κλήρωση θα πάρουν μέρος όσοι κάνουν δωρεά οποιοδήποτε ποσό μέχρι το βράδυ στις 10.

Το cd εκτός από την οικονομική αξία, αφού είναι εκτός κυκλοφορίας εδώ και χρόνια, έχει και συναισθηματική αξία για μας και ίσως για κάποιους από εσάς.

Ο νικητής θα προκύψει από αυτούς που στο μήνυμα τους, στην ώρα παραλαβής του mail θα υπάρχουν αριθμοί που υπάρχουν στον αριθμό του cd που αρχίζει από 828767, αλλά επειδή στον χρόνο δεν υπάρχει αριθμός πάνω από 60, όπως και τα λεπτά της ώρας, θα ληφθούν υπ' όψιν τα άλλα 6 νούμερα που έχουν μέσα τους, τα, 2,3,4,5,6 και 8. σας μπερδέψαμε, έ, θέλουμε όμως να το κάνουμε όσο πιο αδιάβλητο γίνεται.

Ο νικητής, αν το επιθυμεί, μπορεί να έχει το cd υπογεγραμμένο από τον Πετρίδη και τον Ζουγρή, ή τον ένα από τους δύο.

Η διαδικασία της δωρεάς είναι πολύ εύκολη και η όποια βοήθεια σας στηρίζει την προσπάθεια μας.

Παράλληλα, όποιος συμμετάσχει μπορεί να επιλέξει ένα από τα ηλεκτρονικά μας βιβλία και να πάρει μέρος στην κλήρωση για τα 3 βινύλια του Rory Gallagher, Jinx, Against The Grain και Blueprint.

Η μουσική μάς ταξιδεύει παντού, ταξιδέψτε μαζί μας με ένα από τα τραγούδια της συλλογής.