Singles 2017 - συνέχεια με ολόφρεσκα τραγούδια

Singles 2017 - συνέχεια με ολόφρεσκα τραγούδια

Από τον Θοδωρή Φαχουρίδη

Jessie Ware– Egoista

Η ισπανική εκτέλεση του Selfish Love που στα αγγλικά υπάρχει στον τρίτο της δίσκο Glasshouse, κυκλοφόρησε στα τέλη Σεπτεμβρίου.

Keziah Jones - Golden Brown

O Olufemi Sanyaolu κατάγεται από τη Νιγηρία και έκανε αίσθηση με το Blufunk του το 1992. Αν και δεν γνώρισε την αναμενόμενη επιτυχία στη διάρκεια της καριέρας του είναι μια παρουσία που ακούς με ενδιαφέρον κάθε μουσική της πρόταση. Έξι δίσκους μετά και τρία EP, διασκευάζειThe Stranglersστην νέα του δουλειά τοEP: Rugged Covers, κυκλοφορία του Οκτωβρίου 2017

Geowulf– Hideaway

Το καλοκαίρι είχαν βγάλει το υπέροχο Drink Too Much, https://www.apotis4stis5.com/themata-f/26346-2017-08-24-06-56-11. Αυτό είναι το νέο τους τραγούδι από το επερχόμενο άλμπουμ του ντουέτου,Great Big Blue, που αναμένεται τον

Φεβρουάριο του 2018.

Thunderpussy - Velvet Noose

Στο βίντεο κλιπ του πρώτου τους σινγκλίσως αναγνωρίσετε τον συντοπίτη τους, οπαδό τους και παραγωγό του τραγουδιού, κιθαρίστα των Pearl Jam, Mike McCready.Η κυκλοφορία έρχεται από τα μέσα της χρονιάς.

Fenne Lily - For A While

Κατάγεται από το Μπρίστολ, δηλώνει επιρροές Nico και Joni Mitchell, μεταξύ άλλων και είναι μόλις 19 χρονών.

Rhye- Count to Five

Έχουν τη βάση τους στο Λος Άντζελες και θα κυκλοφορήσουν σε λίγους μήνες το δεύτερο δίσκο τους μετά το Womanτου 2013, με τίτλο Blood.

Lee Fields & The Expressions – Time

Το παρατσούκλι του Elmer "Lee" Fieldsείναι Little JBγια τους προφανείς λόγους. Διανύει την πέμπτη του δεκαετία και παρότι δισκογραφικά υπάρχει από τα τέλη του ’60 οι περισσότεροι τον έχουμε μάθει από τη συνεργασία του με το Martin Solveig στο Jealousy του 2006.Το Time, ένα outtake από το πρόσφατο άλμπουμ του 2016, Specia Night, είναι η νέα του κυκλοφορία που βγήκε τον Οκτώβριο.

Barry Adamson - Sweet Misery (Ben de Vries) (Lunacre) (Remix)

Από το πανκ των Magazine, συμμετοχή στους δύο πρώτους δίσκους τωνVisage, στην παρέα του αγαπημένου Cave, τους Band Seeds και από εκεί στα τέλη του ‘80 με το Moss Side Story, βουτιά σε μια άκρως ενδιαφέρουσα προσωπική καριέρα. Το Sweet Misery κυκλοφόρησε αρχικά στο EP Love, Sick, Dick τον Απρίλιου του ’17 και πρόσφατα πειραγμένο από τον frontman των Εγγλέζων Lunacre.

Lost Kings - Don't Call

Μόλις δεύτερη δουλειά του ντουέτου από το Λος Άντζελες. Οι δονήσεις της χορευτικής σκηνής κυριαρχούν ξανά μετά από το υπερπετυχημένο, τουλάχιστον με όρους streaming, First Love, κατά τη γνώμη μου πολύ πιο πετυχημένα αυτή τη φορά.

Ezra Furman - Driving Down To L.A.

Ο 31ος χρονών καλλιτέχνης από το Σικάγο αναμένεται να βγάλει τη δεύτερη προσωπική του δουλειά τον Φεβρουάριο του επόμενου έτους. Τίτλος της Transangelic Exodus και αυτό είναι το πρώτο δείγμα της.

και όλα μαζεμένα …

https://www.youtube.com/playlist?list=PLs8qy2aEb3HsVTrBNrMXV9E0BzoJ1SFlY